[焦土Season 2]車路士球迷討論區

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
究竟呢對西波更衣室有咩問題, 個個教練都敗走
有冇一個教練可以成功教好呢對波
連登首席車迷老鼠
未完,銀行隊仲有好多人要借出去
未借哂

Only him
果種壓場感

摩佬come back
摩3時代
WTF
Not really news as we knew a few months ago but Torino really want to sign Ola Aina on a permanent deal at the end of the season and activate the option to buy

[@carefreeyouth]
Zappacosta is staying at Chelsea. Lazio were interested but couldn’t find agreement on a framework for loan deal with option/obligation to buy #cfc

[@liam twomey, espn]
要好似鏝咁 有資本 又買到哂教練想要既人至得
而家班大帝點踢都有正選
又要打傳控 又要賺錢 又要有前四
人選只有一個

唔好大我啦
我比較想知道,H10今場踢到CAM咁,係沙狗叫,定還是佢自己周圍走

好老實,我地中場簡迪同華碩,踢陣地戰果時都唔會比到killer pass,但我又唔見得H10係中間會比到killer pass.. 佢大部份時間就係係到妹,搵西瓜做one two 格硬黎。跟住左邊就一定冇左個人,大家就埃曬係右邊唔知做乜鳩,簡迪就企禁區頂搏腳橫傳 如果係咁,我寧願佢企番係邊路到同艾馬臣做突破仲有用

沙狗套戰術明明就係踢整體,呢家就變左做大家陪夏殺特踢波。已經要打密集,但仲要圍埋死係一邊踢,又唔肯試下比直線 西瓜琴晚好撚勤力現直線位,一球都冇試下比佢
唔係第一年啦
都無人管到
Kovacic進攻力大慨係班拿約level
其實歐霸唔出世三時
安係左邊都會移入中間
應該係沙利叫
如果係咁就仆街啦屌
其實朗狗成日走入中間可能係煙鏟落order
我覺得出左cho條左路會好更多
我記得佢話過對阿走入中間射波係唔尋常
你望下有時安同世三掉位之後
世三會企死右邊變安係中間

Legend
求下你啊夏狗
季尾躝啦
Chelsea defender Gary Cahill turned down potential moves to Juventus, Monaco and Fulham during the January transfer window, Sky Sports News understands.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞