[焦土Season 2]車路士球迷討論區

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
起碼無拆骨 暫時都唔需要咁屌法
Dllm柒多場就比獌過
第6啦
亞衣最光榮一該
好有信心下場一定完陣出擊
柒多場嘅機會超大
唔會啦,下場實贏1:0,條沙狗又保到命
now.com體育】熱刺前鋒哈利卡尼在Instagram上載操練片,看來不久就可望復出。
熱刺中鋒哈利卡尼(Harry Kane)1月中對曼聯時足踝受傷,本來預計在3月中方能復出,但康復速度之快超乎預計。這位英格蘭首席射手周四在Instagram上載恢復性操練片,片中所見他已能作出一些慢跑、疾跑,以及提升腿部肌肉的訓練。 英國傳媒指,卡尼快則在今個月來就能復出,慢則3月2日聯賽對阿仙奴的大戰披甲。有關片段曝光,熱刺上下固然最開心,因該隊的人腳是英超前6中最不足的,中場大將迪利阿里也因傷在3月方能復操。幸好,最近南韓前鋒孫興民亞洲盃後回歸,上場聯賽對屈福特馬上有好表現。 熱刺目前聯賽24戰得54分排第3,近兩周分別在英聯盃和英足盃出局,就剩下英超和歐聯兩個錦標,後者將在2月中舉行,對手是德甲勁旅多蒙特,希望屆時卡尼能復出,否則可能16強止步。

都話 2月又full team返
攞住咁既牌加埋其他跌watt 都無前四,唔該佢死撚左佢啦,呢季再無前四睇下有幾多人肯留
夏狗玩埋呢季最後換到隻Isco 已經好多謝佢
其他跌watt
快啲躝啦
下半季先比阿狗中出完
繼續慢慢鳩猜刷數據就得
Legend!
Fire Sarri plz
其實應該要轉下陣
好似干地岩岩黎個陣咁
再同一個陣真係無意思
都唔知佢識唔識打其他陣
迷沙
呢個世界大把人都係玩FIFA當學咗排陣,唔係嘅點解何Wayne 條柒頭咁多人聽
轉假9陣當轉左啦
以為換個人set個戰術 指令就搞掂 跟住咪輸到仆街
何wayne個柒頭成搵我轟上枱
幾時先收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞