[焦土Season 2]車路士球迷討論區

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
所以睇完上半場我唔覺得係因為戰術所以差到俾人炒4:0
下半場出到嚟表現完全唔make sense,某程度上煙狗講心態問題係啱,尤其一失波之後
莫拉達d miss chance真係關人撚事咩

幫干地有咩問題?
干地除佐焦土,sms之外
戰術上睇得出有心思變化
而且焦土既時候
反巴西幫唔用下半季扭計沙皮完全冇錯
佢plan a果d全部唔成問題好撚啱用
baka plan a 但當時亦唔係計劃擔正
當時高層賣走佢matic入飲水番黎更係on9
佢亦唔好彩信錯天神同奶達
你可以話佢有錯,但佢絕對唔係錯撚灑

利申:從一而終既迷干
世三條撚屌 俾你踢假9 耍手擰頭
落場自己又走去邊路 中間禁區冇晒人

俾你踢返左邊又塞返入中間
扮美斯你未夠班
快啲去蝗馬好來好去
奶達唔撚講,比灑信心餵埋比佢
佢d波係入到既話依加唔洗咁撚頭痕前4
高華錫嘅踢法本身係咁,佢職業生涯夾埋好似都入唔夠廿球
干地處理哥狗單嘢已夠證明佢ON撚9架啦
唔講場外
佢第一季由4後衛轉3後衛贏英超係勁
但佢套3後衛咪又係由意甲帶過黎,一路用到第二季衰撚到貼地都繼續用
你地舊年日撚日屌佢唔變陣架
做乜而家又吹奏佢
而家果個廢真係唔代表舊果個好架
佢本身踢法係咁真係無得怪
最衰就係依家中場三條友都係end product能力差嘅球員
搞到啲波老鼠拉龜咁
唔係達狗 carry
佢都係得個守字
你試下個時係奶達打正前
真係唔試都唔知原來咁撚多迷干
比較就係咁架啦
點唔好都有個英超
點都好過沙狗條煙剷連一季前4都唔知保唔保到
轉咗4後衛體系然後發覺原來自己隊波support唔到
貪曾上台懷念老懵董、689上台懷念貪曾、777上台懷念689啲frd 嚟
沙利套戰術咪就係攻就成隊壓哂前 有時中堅都過埋半場 但前面配合差 兩隻翼cut in射左佢 中鋒掂波機會又少 一比人打反擊 多數都回唔切防 人地就直接對中堅 左膠係防守弱點就暴露哂
我不嬲迷,試乜鳩
就咁up戰術上執行已經好過依加d波
依加得hazard fc
所以就係話kovacic 有option buy都唔一定要9衝
琴晚前面三個有兩個自動波 夏狗直頭自由人咁款 不過沙狗講乜夏狗都唔會理㗎啦 又係做返自己
閪女人下季冇數交喇
你舊年都屌佢鳩換人同換人慢架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞