[焦土Season 2]車路士球迷討論區

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
dllm球迷陣比人炒4粒
賽前仲話入人幾多粒
屌你老味
好彩半場瞓左姐
有2/3球起到腳冇人睇到
有法比係度一早開左炮
繼續反希
差f4嘅killing pass
根本問題唔係中場保護夠唔夠,成場禁住人接近七成控球,但係成場都冇咩好有威脅既射門,去到人地禁區附近仲左猜右猜又唔試落底出波又死都唔肯試射射,中場再多保護都唔會入到人波。車今季失咁少波都仲話問題在於中場保護不足?根本問題都唔在於個別位置或者球員啦,而係成個戰術系統
我就唔撚信沙利唔知班友意識差無球走動唔夠
一係佢知但功力唔夠教得差
一係班友根本就防守足球入血,教極都唔撚化
解放joginho 佢顧少樣嘢就自然多啲創造力造波入禁區
佢而家要顧防守,唔可以打太前反而局限咗佢發揮
佢本身視野同助攻力都唔差
高華錫打強隊好有用
打中下遊球隊真係好雞肋
佢就係打唔到太前
佢唔係好快好扭得果d黎
你叫佢打前一格隊波只會更柒
今鋪真係雲爺爺
佢都係無killer pass同遠射
中場最大問題反而係巴克利高華錫
先係搞到中場無咩攻力ge主因
煙剷仲覺得英超啲球隊會比時間中場傳後場組織返上去,意假就得啫;英超是但一隊都識玩中場逼搶+防反,由其係聯賽比熱狗打完之後隊隊波都識破你法。
痴線
一起身見到輸4粒
其實呢deep-lying playmaker真係未必需要打到咁前 或者話打得前啲會勁啲,要佢打前啲少啲顧防守咁咪姐係攻中
以前就我地做銳利反擊撚到人,例如費sir一棟都冇
笑鳩人贏控球但大炒

依家
我認同佢嗰套真係太慢
其實打返簡單啲先係唯一出路
佐狗有閪創造力咩
今場幾球through pass都差好遠
球迷陣 一個半埸輸4球 係發生緊乜撚柒野事
屌那星 仲以為自己眼花
又要重覆返上季崩盤節奏??
Luiz and Azpi the only ones to come over to away fans and apologise

Rest fucked off straight down tunnel.

So David Luiz actually came right up to us and said "I'm sorry it was my mistake."

A lot of people shouting at him "fuck off" etc, then he said "please don't say that" and then left
其實聯賽盃贏熱狗嗰場上半場成隊打得勁快,簡單放兩邊隊上去進攻打又順又入肉,係唔明點解證明套form係得既沙利都重係要玩番自己嗰套妹嚟妹去
以加係把握力先係最大問題
你點轉打法把握力仲係咁撚柒咩打法都無用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞