[焦土Season 2]車路士球迷討論區

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
除左淨係鳩猜同比人幾次致命反擊之外,
係唔太差既
油王場都無得入,仲邊有熱情。
波牛不嬲踢攻中
一放落去 即刻解放
變新撚仔
好耐冇見過 好掛住油王
下場撐 Huddersfield 呢隊波要 Lampard Drogba 一齊教先掂
應該大炒磅尾Huddersfield ,
等你有問題改善咗既錯覺,
之後再下場比人血洗
太天真 下場都過唔到 好似之前獌咁
冇半季就變林狗 杜狗
老鼠又講真話
【英超】車路士慘吞般尼茅夫4蛋 沙利完場後與球員溝通大半小時
https://lih.kg/1002996
仲要訓留堂 又係班球員問題 唔關佢事
而家呢個陣入唔到波
煙狗睇嚟又唔諗住變
不如唔洗簡迪上去攻
淨係留係半場都周圍搶波
可能可以輸小d
已經唔再想話要換邊個邊個球員落去踢
因為其實唔掂果個唔係班球員
係煙狗
以加係得熱狗加埋以場加埋失7球
其餘加埋都係失左16球
就算以加都係第三失球少球隊
點樣輸少d以加根本係入唔到波問題
把握力差到咩咁先係最大問題
其實攻力有問題
你叫多個簡迪上去真係幫到手咩?
我意思係之前半季叫簡迪走上去都入唔到波
不如唔洗佢浪費精力上去
留返係半場專心搶波減吓後防壓力
般茅琴日機會仲多過車 把握力好d人地456左
以加干堤入3球2助攻無用?
仲有要幾撚憨鳩先會叫干堤留係半場
佢拎兩次英超果時都唔係逗後
佢最強地方就係周圍撲
關中場咩事,利記夠係三個工兵中場,靠前面三個鳩跑都做到搶攻,問題根本係前面三個等波到唔肯跑。
一早請安76一定好過sarri
風格完全唔啱車仔又唔啱打英超
睇唔出佢有咩料可以教番好隊波
之前個個死都要車仔打傳控,而家打傳控啦 開心未?
轉打法要時間要錢
車仔無時間又無錢
轉會又買埋啲on9返來
西瓜廿幾萬週薪簽返來 又見唔到佢嘅作用...
豬sir可能打得仲好
今年真係對車仔死晒心
場場睇20分鐘已經訓得
唔覺得沙狗會改
Chelsea are demanding £75m to sell Willian before transfer window close tonight. #PSG interested but only for £50m. (talkSPORT)

其實又唔似鏝可以貨金買兩隻silva迪布尼
點玩傳控
用巴克利呢d玩傳控
無金錢足球就打番打防反算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞