[焦土Season 2]車路士球迷討論區

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
最大錯誤真係留柒頭安
咁好價都唔賣 食煙果d全部都係仆街
依家咪又係排第5
偏防守4231同偏傳控4231都好大分別, 要tune到去鏝同利嗰種進攻風格/體系, 一係train班年青嘅, 一係換零件, 而家冇餸咪support唔到
又話西女人年年正數,
睇下今季又冇前四仲正唔正數到
女帝、財力一日都唔解決,一係就干地頂到行,一係就沙利奉承

成績唔會有進步,黑白世三走埋,入班無料,最後變返中型班。
樓上全部講咩都假 雷狗一爆你咩4231 定901 都俾人無限中出啦
賣夏狗多多都有啦
尋晚世三個heat map都好奇怪 打到CAM咁

上場打熱
為左打進攻
其實都換左勁多人
基本上中場鋒線都換曬人
唯一解釋真係未夾好
上半場其實踢得好好
其實睇到今時今日,都唔係球問題大
呢隊野都價起碼6,7億
對住般矛呢d大部分二三線球員都打到咁

教練同球會一定係第一大問題,
包括陣容,處理場內外問題

第二就係球迷支持度,其實講左好耐軌主場似圖書館

第三,青訓系統,幾乎個個上位青訓都要正選/走
唔控制下呢d心態又係無用
幾乎個個位都勁過人,唔係未夾好咁簡單
Get French Football News
‏ @GFFN

Breaking | Sky Sports report that PSG will make a deadline day bid for Chelsea attacker Willian http://bit.ly/DDay19Jan
sarri ball 冇人走動踢條毛
兩邊翼 一個球霸拎波先肯郁 死妹難妹 死要做球王主角
一個時間停頓器
一個老 要轉型 玩唔到高速快放
依個時候真係要用cho. 只有新豬先會肯同你落底拉邊做下欄野
作客輸都有得屌球迷
成日話用青訓你有邊個離隊青訓打到英超豪門
咪都係中下迷主力
上半場都好地地
你個daddy有dc 都含到落16
干地第二季用既係摸奶
前半季未玩攬炒個陣起碼都有前四
除非夏狗可以messi咁打messi tikitaka
都唔駛睇heat map 喇,世三喺開波十分鐘打後已經係踢中前場自由人
認真討論

今場可以話係畀般矛睇住黎守
般矛打法留前鬥後 唔會亂咁壓上去迫車仔後防 就唔會導致自己後防出現空位畀人左右插入
又有派人畀壓力luiz + jojo 減少長傳準繩度
你會見到迪加拎波係唔會有般矛既人主動迫佢 咁就牽制到車仔攻勢發動既起點

之後知道車仔落底能力低 左右翼鋒十球有九球都內切 進攻無變化 只要中路塞夠人就防到8成攻勢

車仔都有對應咁利用世三邊路分大斜傳加快落底速度 可惜接應速度慢 傳中能力弱 前鋒無攝位 對面後防上哂力 就無功而還 之後

無以上配合下唯有遠射 但係想中路射穿十人防守談何容易

上半場般矛防守form跑動少就可以守到你一棟都無
下半再打體力化反擊戰術湊靠 入左兩粒已經三分已袋
兩個字;崩盤
雙中場無遠射都好麻煩
夏狗keep住咁唔穩定,拿拿林賣鳩左佢換個新核心好過
唔係佢能力問題,係佢心態同狀態都太飄忽,根本分唔到佢係無心踢定真廢
31先賣人屌你老母咩
有冇機摩佬三度回家?
無可能賣 邊到搵代替品得返一日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞