[焦土Season 2]車路士球迷討論區

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
贏波唔J唔通等你老母過身先J?
- 2nd Feb vs Huddersfield

- 10th Feb vs Man City

- 14th Feb vs Malmo

- 16th Feb vs Man U

- 21st Feb vs Malmo

- 24th Feb v Man City

- 27th Feb vs Spurs
11號作客贏曼城,沙sir即刻上返神枱
成個二月真係執柒
失四球唔係重點
一球都入唔到先係問題
乜鳩sarriball 都係無用
之前啲彈彈波冇晒
如果佢夠膽

打雙防中
Kante + Drinkwater/Ampadu/Kovacic

CAM 用夏神/Cheek LW Willian
RW Odoi 柏度

即刻差好遠

總結係佐係無用......

我可以夠膽講用上邊呢個陣一定完勝433陣
用FIFA stimulation 又點話
傳緊買屈仔個黑腸 唔知真定假
諗起摩三破地獄果陣 主場輸般茅一粒都覺肉酸
估唔到
又要捉鬼
Exclusive: Chelsea target midfielder Abdoulaye Doucoure in shock transfer Deadline Day swoop from Watford. #CFC (via @MirrorFootball)

Mirror 真係唔駛理播
Chants of ’You don‘t know what you’re doing‘ from the Chelsea fans #cfc
一有呢啲風個教頭都唔慌玩得耐
車仔班友同皇馬更衣室都差唔多
打咗6個月
睇足6個月
套戰術除咗鳩猜之外完全無睇頭
又話有30套死球戰術
睇來睇去都係willian摸頭之後斬俾alonso
唯一衰係捉雷斯隻老鼠屎返嚟
呢啲真係傳統嚟
但以前班友真係次次落場都落足力踢
依家呢班契弟就睇心情
今季從睇波角度仲衰過之前摩三同焦土干
之前擺明話你知可以場場唔洗睇
依家係獲獲呃你睇場西波
請林伯番黎教? 震得住班球員重要過戰術 好似獌 蘇狗咁
係費老鎮得住咋
靠蘇b死左十世
岩岩同佢大戰完 好多水
死球得返斬遠柱set埋中路同埋近柱叉一腳混戰
季初d開短即出同斬出禁區頂無晒
唯一我覺得阿仙奴好J就係佢地d死球好有威脅,下下搵白簡迪同左閘勁ban出黎,我地d閘同翼完全無呢種急勁出波
拖舟
季初死球角球好多招式 越打越無
Draft 定解僱通知書
諗定臨時領隊

真係very busy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞