[焦土Season 2]車路士球迷討論區

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
Sarri Out
24場入得40球

依家好似入一球都有問題
哥狗去到鏝都轉左兩翼傳中
唔再堅持係疤狗果套

沙狗真心大碌炮
越踢越差都堅持用佐狗做隊波中心
40?
睇錯比分?
其實所有問題源頭其實係SARRI
講佐真奴無意思 佢都係被迫
今場明顯兩閘比人落order 壓上去猜波
又唔試射 又無進攻套路
一猜失就輸反擊,下下人多打人少 JORGINHO LUIZ防守幾好都無用
熱狗又絕殺 係咪on9
依家隊波迫又迫得唔夠緊
下半場比人2/3下就打穿成條中場
中堅球球都係對住人地d快馬
仲要2打3/4個
仲有KANTE成場走啲位仲前過HIGUAIN
其實我覺得佐真奴真係代罪羔羊,明明成隊波個問題出左係沙利ball鳩猜上面,啲人係唔係都要屌鳩佐真奴,上次對熱刺咪證實左佐其實有能力打得快啲好啲囉,上半場一拎到波就分邊隊上去,半場打到熱刺一碌柒咁。係沙利次次對下游隊都懶係沙利ball禁哂係人地半場鳩猜再俾人打反擊,打左半季隊隊中下游都識用大巴反擊嚟對,咁既情況咩人打防中都死啦。跟著佐既防守能力,自己睇數據就知係咪真係咁差。明明沙利條煙剷先係戰犯,唔好下下屌鳩佐真奴先啦。
煙狗應該唔怕個名衰
點都唔會轉戰術去救下隊波
死都唔肯打簡單啲,懶係控球在腳控制場比賽咁,今場六成幾控球但輸4:0真係大把大把車落去,明明佢係拿玻里套form都冇咁柒
重建吧 下年繼續打歐霸
根本中場保護後防唔夠,你以前打得好係因為有件高列巴尼鎮住後面,但垃圾車係冇呢種領袖呀

一季都未完,連中下游球隊都識破你鳩猜波

仲唔撚變等仆街啦
撐沙利出黎講兩句la
Conte come back pls
好彩無睇
所以我寧願4231 kante打後啲放jorginho專心做波上去好過
最緊要大家做返善長嘅嘢
同解放普巴個原理一樣
jorginho顧少樣嘢可能打得仲好
深夜真係西波
Pep Guardiola kept his players in the dressing room for 30 minutes after loss to Newcastle

Maurizio Sarri kept his players in the dressing room for 45 minutes after loss to Bournemouth.

Angry man.
毒毒回到最佳位置
干堤係拎英超果兩季都唔係打最後果個
想問點樣係最佳位置
Jorginho打得再好啲就會入到波?沙利唔肯改戰術轉咩陣都死啦,佢轉完4231再繼續玩沙利波都係垃圾。根本個問題唔在於佐真奴打得好唔好。
中場冇人比killing pass都係大問題
今場最靚果球係柏度比kante果球
斜恩成日走位無人理佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞