美劇集中討論區 (26)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
咁快啱啱先睇完ep1
覺得S2定S1好睇啲
如果真係fake到走左去睇the gifted點算
咁遲先有人整哂成set點解可以咁多相似位
我之前妹下妹下重睇左頭5集ke, 淨返3集4月7前睇埋佢

下個post: 美劇集中討論區 (27) & Killing Eve S2 集中討論
個人覺得唔同STYLE 差唔多
但係C字頭應該鍾意S1多D

不過今季見到套野budget勁咗
有咩美劇好睇?
有時好鍾意1套劇
明知佢完得好,再拍可能會爛
都會想佢出,好矛盾
或者自己不停翻煲算
你想睇咩類型
警匪,打仗,科幻
Agent of Shields同電影版仲有冇連繫?
strike back講特種部隊做任務
不過劇情好on9,純粹睇action
The Long Road Home
sci-fi the man in the high castle就出s4
舊少少,sense 8 ,orphan black
stranger things就出S3
警匪呢排無睇
Thx
巴打用開咩網睇?
利申:用ipad睇
你係到問得
樓主只會推介你睇一套

美劇集中討論區 (27) & Killing Eve S2 & Fleabag S2集中討論
通常netflix/bt
以前有用人人,楓林,小鴨
睇左未有冇感想
E3暫時OK,方向有D唔同
無S1種新鮮感
啱啱開左EP1 套野有啲reboot feel
唔係幾想理偵探果邊淨係想睇返oa條線
btw可能個look問題覺得brit S2靚左好多
本身S1已經算靚但S2感覺上好靚女仙氣
我都係麻麻地果邊但諗住後面應該會Link到
同埋新1季有新發展都正常,所以無judge呢個位
應該好有作用...希望...
同埋有1樣野

繼續睇下點先,半季都未ko好難評論

一定會connect埋一齊啦 但一影偵探條線會覺得搞到套野平凡左
之過望過下d review見佢地話subplot麻麻地 但好似S1班人出返黎就會好睇返
其實睇完S1都唔會覺得佢吹水啦FBI擺明嫁禍佢
我OK呀leftovers 2%世界,雖然我覺得nora係講大話等自己let go
我唔ok....呢套劇好重宗教味
你覺得佢講大話,我覺得佢真係去左
有人信有人唔信,信仰既問題
又唔係警察查案一定要搵真相
唔需要特登拍多季夾硬比解釋
------------------------------------------
the OA 係一樣,都係信定唔信
都好多人屌呢套野,話伏
我理得佢真唔真,咪當聽下故仔囉
成個S1最正就係睇佢地係間爛屋到聽故
咁呢個都同意
但因為死忠角度黎講如果佢地覺得有需要拍多一季, 又一樣拍得咁好既話
我絕對歡迎同會睇咁解

覺得多數屌呢套既人都係接受唔到最尾果集only
有時好鍾意1套劇
明知佢完得好,再拍可能會爛
都會想佢出,好矛盾
或者自己不停翻煲算

因為已經鐘意左班角色想繼續睇佢地個世界
其實完得勁靚冇咩再可以講例如the americans呢d真係唔需要再出
但講起leftovers雖然都係完美 但S3集數少左 有啲角色冇乜交代覺得有d遺憾
所以你話如果再拍多少少我都會狗衝
太多啦邊套呀
我都想知
終於有人整gif版

都估到會有呢一日
又想開返有root d集數睇下, 等4月

下個post: 美劇集中討論區 (27) & Killing Eve S2 集中討論

美劇集中討論區 (27) & Killing Eve S2 & Fleabag S2集中討論

係咪先
見fleabag好似冇ke咁多人睇
啱啱留意到原來fleabag s2 finale果日就係ke s2回歸之日

what the fuck
好似switch post 咁title 加啲今期highlight咁啦

美劇集中討論區 (27) | Killing Eve S2 | Fleabag S2 | The Other Two
終於有人整gif版

都估到會有呢一日
又想開返有root d集數睇下, 等4月

係咪先
見fleabag好似冇ke咁多人睇
好似switch post 咁title 加啲今期highlight咁啦

美劇集中討論區 (27) | Killing Eve S2 | Fleabag S2 | The Other Two

我鐘意你靜靜雞加埋自己吹奏果套落去
good之後可以試下咁
但唯獨是今次我想加返集中討論 4隻字
會喺頭post加返你呢套高質推介from一直是一個人
ke囉
第1季老母煩到仆街唔會認錯掛
認錯最多都係睇錯兩季姐
睇左leftovers, the americans先再講
平時都唔係成日嗌人睇ke
其實fleabag仲好睇過ke劇情上
ke係villanelle太搶
咁ke同leftovers無得比
差十皮八皮
the americans無睇過無得評論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞