美劇集中討論區 (26)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
易入口好多....
求神拜佛,千奇唔好好似titans咁柒
呢到我都大笑左出聲
兩個大細路
睇佢地啲interview真係勁好笑
特別係佢地分別上Ellen show果陣
變態v成日check住e同佢老公
無host oscars
呢套高評價但好似唔見有中字
不過啲畫面拍出黎好似唔差
禁果
interview果陣sandra bullock會好似老母咁控制佢地
個蘋果又再次出現

第二張v個look teaser好似冇見過
啲人話個蘋果係V送
第2張個樣第一下望落有啲似anya taylor joy
無端端送蘋果
淨係諗到e病咗,v送果籃俾佢
變態v成日check住e同佢老公

嗒人老婆嘅極致 臨走仲要講好食

之前好多人話叫班muppets做host
可惜冇如果唔係我會睇

套the gifted應該差唔多時候執柒
amy快d過黎join killing eve啦
不過如果佢join一定會暴動大家應該handle唔到root同V同場
100% match

我見外國都好少討論

套野啱啲有follow western pop culture嘅人睇
好笑得來又唔會太over
同埋都有探討下啲social issue

同埋已經renew左season 2
上上集講佢地去Justin Theroux 間屋住
笑死我

^摩托車馬桶

^教堂 t for Theroux

https://www.vulture.com/2019/02/the-other-two-justin-theroux-apartment.html
the gifted rating 好唔掂,我都覺得會俾人cancel
如果v 同root係敵人,都唔知撐邊個好
如果佢兩個傾各自有幾obessed shaw同e,個場面應該幾搞笑

S2一集都未睇,我諗除非全美國d劇都停出,否則都未必會開黎睇
amy個角色已經冇s1咁煩
不過煩膠仲有好多, 快D摺左佢比amy去ke仲好
原來第一集YouTube有得睇
https://www.youtube.com/watch?v=aofwCt3y0BA
個T字爭啲以為係leftovers poster啲光管字
root同v其實唔少位都似似地
雖然v係癲過佢
兩個有啲同類feel 一開始見到對方可能唔啱key但之後好夾
一pair互拮過 一pair互射過(shaw好似係咪有射過root? 唔記得左)

套the gifted應該差唔多時候執柒
amy快d過黎join killing eve啦
不過如果佢join一定會暴動大家應該handle唔到root同V同場
S2一集都未睇,我諗除非全美國d劇都停出,否則都未必會開黎睇

雖然冇乜可能cast佢
但想像下佢同villanelle同一套劇出場真係正宗世界級
BBC x HBO重頭劇

His Dark Materials: Teaser Trailer - BBC
https://www.youtube.com/watch?v=eudsYr0iER0&feature=youtu.be
占屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞