美劇集中討論區 (26)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
counterpart都ok㗎
講平行宇宙

咁啱黑夜同td s3都係講種族歧視

終於

人地世界大戰ing準備開戰
OA走出黎做架兩
正路識玩都係玩季季唔同故仔
原來個creator又同netflix簽埋overall deal
未click之前有一秒以為係handmaid trailer

仲有冇人睇緊Supernatural, 前排做到300集
官方話會有S15
我由18年年尾先開始睇S1, 今日已完咗S8
Jensen, Jared同Misha真係好正

平時明明係got上ew cover點解今年變左killing eve
拍雜誌都要攞刀
不過應該係sandra oh攞刀,s1最尾係e stabbed v
V唔笑個樣有D dull
唔知係咪佢隻眼無咩神

另外我發覺v每一個ig post
sarah paulson都有去like

拍雜誌都要攞刀
不過應該係sandra oh攞刀,s1最尾係e stabbed v

同埋有人話佢地今季promo成日用lip stick
btw呢條片佢地講fan theories
https://oksanasastankova.tumblr.com/post/182962088137

V唔笑個樣有D dull
唔知係咪佢隻眼無咩神

另外我發覺v每一個ig post
sarah paulson都有去like

agger 有時覺得佢隻眼好鬼大
sarah paulson有追killing eve同埋鐘意jodie

btw tatiana都有回post
THE TWILIGHT ZONE Official Trailer #1 (2019) CBS All Access Series
https://www.youtube.com/watch?v=ovK7lFMSTnA
e老公係agent覺得冇咩可能
jodie comer冇點答,多數都係sandra oh

尋日喺tumblr見到,v個look
orphan black
佢唔爛尾你話幾好呢

拍雜誌都要攞刀

https://oksanasastankova.tumblr.com/post/182962088137

播果陣都幾多人懷疑佢
之前睇interview又係咁本身想聽佢講野, 但成場都係sandra oh講哂咁滯
呢個西裝look好想知佢同eve老公對話係點講咩
另外呢個我都覺得幾正
(同埋trailer+情人節promo果套suit又係仲要馬尾)
最尾收得唔靚?
我睇過S1之後就冇睇
可能呢季v想攞刀插返佢呢 大家互插
第一張攻受分明
可能v扮係e個fd搵佢老公套料
冇睇其他interview,原來佢唔多講嘢

好少睇演員嘅interview,女版ocean 8成班演員interview太搞笑先搵黎睇,笑到主持個妝都甩埋

原來仲有著白裙攞劍對決

e做咩啲咩,v先會咁做
覺得e嬲到再攞刀插v機會大啲
我覺得V其實暗地裡係受表攻實受

拍雜誌都要攞刀

播果陣都幾多人懷疑佢
之前睇interview又係咁本身想聽佢講野, 但成場都係sandra oh講哂咁滯
呢個西裝look好想知佢同eve老公對話係點講咩
另外呢個我都覺得幾正
(同埋trailer+情人節promo果套suit又係仲要馬尾)
可能v扮係e個fd搵佢老公套料
冇睇其他interview,原來佢唔多講嘢

好少睇演員嘅interview,女版ocean 8成班演員interview太搞笑先搵黎睇,笑到主持個妝都甩埋

原來仲有著白裙攞劍對決

E老公其實見過佢食飯果次 唔知仲認唔認得
如果得佢一個果啲就會有野講
唔係特登搵黎睇 不過平時碌twitter tumblr之類會有interview片出現
路過會望下
係咪cate blanchett sarah paulson果個? 得佢地兩條友
我都睇過笑到gapgap聲

佢地今次呢堆相幾鬼高質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞