美劇集中討論區 (26)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike

兩條trailer都唔見有嗰個細路
未必再出場唔出奇
btw V啲新look多到痴哂線
V fans同V現實對話

好想再見到個細路同v嘅對手戲
不過好似好多都著褲
快啲到4月啦好嗎
導演又肯惡搞
Btw呢套都幾靚,但始終超越唔到第一定第二集係法國果套
我真心覺得S1其實扭得幾好睇
但S2走火入魔又扭得差劇本插哂水
無料扮四條睇完覺得S1咁好睇係奇蹟
以前我都有打仗果堆一睇返會好熱血
同埋試過無聊就咁上youtube睇返ending scene睇到流左馬尿
my friends
you bow to no one
希望有機會出但經過上次konstantin應該唔會再比V接觸佢個女
我都留意到 好多都係褲 著哂suit
唔知係咪因為之前太多人J佢著西裝搞到咁
4月真係最想睇KE
呢套靚呀!!想睇佢全身look係點
法國係講緊藍色裙定粉紅好經典果套?

仲要未計之前影到未出街果堆衫癲架咁多個look
我都好想睇佢兩個嘅對手戲
返屋企先睇trailer
呢幾日新聞:
- HBO套Crashing S3後腰斬
冇睇開,反而想知PWB套Crashing 幾時有S2

- Sam Esmail 唔會拍 Homecoming S2
冇咗蘿蔔都算,冇埋Esmail 真係危危地

Netflix 新劇:
The Order 垃圾嚟,開咗5分鐘已經熄咗
After Life 評語麻麻,不過6集,有人睇咗可以報告下有冇伏
紀錄劇 F1 好似唔差

Amazon Prime:
The Widow 出咗2個幾星期,Underworld系列女主角,睇預告似Jack Ryan mix Homeland

- Showtime 套 SMILF 因主創(女)懷疑性剝削演員被腰斬

諗到其他再講
TGF都ok㗎,有Rose Leslie,GOT佢死得太早啦

Billions就堅期待,依度好似乜人睇…
佢著suit攻氣十足
兩件都咁靚
E好似黎黎去去都係咁嘅造型
咁有心機寫recap
crashing應該冇啦PWB咁忙太多新project
homecoming慳返唔洗睇冇esmail已經冇意義
冇睇過good wife所以冇諗過開good fight

不過上面粉紅呢套我都覺得幾有潛力
btw Sad V

E要等V再買衫比佢
幾鐘意呢類串串嘴

絲打日日放V嘅J圖 叫大家點忍先 仲有成個月先有得睇呀
依家打定J先 到時個人冇咁緊張
有無人有睇AFTER LIFE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞