美劇集中討論區 (26)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
硬係覺得E又會再玩弄V感情又hurt佢
Manifest無啦啦完左1季, 最後咩都冇解到仲用flag黎做ending
一陣套劇斬左就喊出黎, 強迫症千祈唔好開黎睇
順便棄埋Deadly Class, Project Blue Book 3月又完
睇住cw d辣殺等4月清泉
American Gods Season 2 Teaser | 'Meet Your Gods'
https://youtu.be/3QgT1X01HyQ
原來你追咁多
唔好浪費生命睇垃圾啦 唔洗等4月 3月已經有野睇
多人到

Barry Season 2 | Official Trailer ft. Bill Hader | HBO
https://www.youtube.com/watch?v=ir1_hjemxNA&feature=youtu.be
日日都發功
Killing Eve: 7 first-look photos from season 2

suit x braids

仲有成個月先播都已經咁多宣傳

第三張個蘋果
點知之後沉船
e老公應該記得,突然有個人喺自己屋企食飯

係果個interview,佢兩個一齊interview有時玩到sandra bullock 出聲,提佢地
個 teaser搞咩,好似冇點講過s2內容咁,好散
係唔係隔咗太耐先播新一季,介紹番啲人物
雖然有啲都唔記得了
個蘋果又再次出現

第二張v個look teaser好似冇見過
唔知S2佢地會唔會有啲親密野做下呢
如果V勸佢同EVE分開就好笑
笑到標眼淚兩條痴線婆

似係短teaser再edit埋一齊咁
我冇睇哂S1 睇睇下停左
啲人話個蘋果係V送
第2張個樣第一下望落有啲似anya taylor joy
發覺安眠書店係毒男與女神的故事

痴線佬與雞
Comedy Central 套 The Other Two 好中我笑點
成班人一齊interview,都係佢兩個玩最癲
搞到有啲擔心s2,teaser搞到咁
無端端送蘋果
淨係諗到e病咗,v送果籃俾佢
Doom patrol 好有legion既感覺
易入口版

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞