美劇集中討論區 (26)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
講完又講 見到都覺得loop撚到煩
就咁search都大把post 成日問 講黎講去咪又係果啲
無記得好似1星期1集...
無記錯*

應該都係得6集
等兩年幾先得果幾集 ..每集半粒鐘都冇

都OK,方便重溫唔會太阻時間,
臨出前我會睇返S1
-------------------------
講起UK comedy
derry girls s2都係3月出
仆街我唔記得晒S1講乜
又要重溫
雖然係 但太少太短啦等咁耐點夠喉
好耐之前重睇過但最近諗起都有D心郁郁想再睇
重睇完KE再睇Fleabag先
derry girls最近先追緊S1
drama我好少返睇
不過會花時間睇下review片
睇下人地睇法有咩出入,
OR有咩細節miss左
https://www.youtube.com/watch?v=boEh7PekJA8
大個了

應該都係得6集
等兩年幾先得果幾集 ..每集半粒鐘都冇
都OK,方便重溫唔會太阻時間,
臨出前我會睇返S1
-------------------------
講起UK comedy
derry girls s2都係3月出
仆街我唔記得晒S1講乜
又要重溫
雖然係 但太少太短啦等咁耐點夠喉
好耐之前重睇過但最近諗起都有D心郁郁想再睇
重睇完KE再睇Fleabag先
derry girls最近先追緊S1
drama我好少返睇
不過會花時間睇下review片
睇下人地睇法有咩出入,
OR有咩細節miss左
https://www.youtube.com/watch?v=boEh7PekJA8

留名返屋企睇條片
drama如果係少數真心好鐘意套劇, 但又唔係幾記得劇情就會重睇
因為唔想新一季唔清唔楚咁睇落去
btw重睇killing eve先留意到一開頭eve大嗌i can't!!!!!!!!!!!!!!!
之後finale話i can
大家有無睇i am the night?
講黑色大理花懸案架
未劣化仲係咁cute咁靚
netflix戲仲有期待?
感覺半伏 trailer 都 show 哂咁滯

3月暫時應該追3-4套其他再觀望下
終於
yes
女主都幾靚
本身睇左佢套爛片,加上chris pine做主角
即刻開左黎睇
雖然同td比差一皮
不過劇荒都可以睇下嘅
counterpart有冇睇?
呢套D查案真係擠牙刷
佢花好多時間講social injustice,但又唔會令我反感
做得幾好,睇完E1見到真人真事,上wiki睇下咩料
都大概估到佢想點
------------------------------
NO
Hill House renew咗season 2
下季新故事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞