美劇集中討論區 (26)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
預計到4-6月會好忙
入戲太深
Doom patrol >>>>>>>>>>Umbrella
Discovery個基佬咁都有得番生
多劇到痴哂線
佢呢個look直頭cosplay緊Villanelle咁
難得條廢物負皮狗咁撚得閒入黎追住我負皮
新一年祝你死全家百病纏身呀
兩套都係睇左pilot only
我都係睇定D先,titans E1都好正
後面愈來愈拖,S1完左我都唔知...
都係睇多兩集先知得唔得
係邊到得罪左人?
唔通佢反V?
Umbrella睇完賽後感想表示不了
doom patrol ok好睇幾得意
個rita其實有咩作用
我9成9時間都係喺呢度先會講野
好明顯條柒頭係追住我黎吠仲要吠足幾頁
求我幫佢開年 見佢可悲到咁 唯有贈佢兩句
um pilot好似擠牙膏咁,樣樣講少少
通常pilot麻麻後面都唔錯,會睇晒
不過畫面真係超靚,可惜我無電視睇4K
(雖然都唔知佢本身有無)
---------------------------------
doom我覺得會好睇過titans
至少感覺上無咁edgy,又搞笑
最正係有oitob個latina
umbrella開都懶得開 喺reddit睇咗班人睇哂全季d感想
冇睇過titans
doom patrol班cast正
maritza 自從睇oitnb就開始鐘意佢
呢度笑咗

我覺得最搞笑係教鐵甲人上樓梯果到
呢個level既黑色幽默真係忍唔到
尋日逼左男人睇killing eve
我自己都一齊睇多次
對於佢黎講要睇韓國大嬸有d辛苦
但佢話劇情係幾好
可能我睇greys anatomy睇左太多年
已經當左sandra oh係鬼婆唔覺係韓國人
um pilot好似擠牙膏咁,樣樣講少少
通常pilot麻麻後面都唔錯,會睇晒
不過畫面真係超靚,可惜我無電視睇4K
(雖然都唔知佢本身有無)
---------------------------------
doom我覺得會好睇過titans
至少感覺上無咁edgy,又搞笑
最正係有oitob個latina
umbrella開都懶得開喺reddit睇咗班人睇哂全季d感想
冇睇過titans
doom patrol班cast正
maritza 自從睇oitnb就開始鐘意佢
呢度笑咗

我覺得最搞笑係教鐵甲人上樓梯果到
呢個level既黑色幽默真係忍唔到
呢句the mummy

BTW Brendan Fraser點解唔減下肥
尋日逼左男人睇killing eve
我自己都一齊睇多次
對於佢黎講要睇韓國大嬸有d辛苦
但佢話劇情係幾好
可能我睇greys anatomy睇左太多年
已經當左sandra oh係鬼婆唔覺係韓國人

叫佢J V咪得囉
等睇佢話叫Villanelle果條女好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞