美劇集中討論區 (26)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike

Killing Eve S2 trailer will drop tomorrow
on Valentine's Day

https://twitter.com/KillingEve/status/1095805492121780224

終於出trailer
‘Grey’s Anatomy’: Amy Acker Joins ABC Drama As Member Of The Shepherd Family

https://deadline.com/2019/02/greys-anatomy-amy-acker-abc-drama-shepherd-sister-1202556321/

搞到我想睇佢有份做果集
佢不如正正經經完左電影個系列先啦
好驚佢死
GA死唔斷戲
cristina走就應該完左佢啦

最尾張gif,覺得啲朱古力好似有問題咁
好耐冇睇了,係見有Amy Acker客串,想睇果集

上年做女主角個演員先續約,收視唔差,又做多幾年
Happy Villanelle's Day!

畀C字頭快過我post
嘩 女神呀

Killing Eve S2 trailer will drop tomorrow
on Valentine's Day

https://twitter.com/KillingEve/status/1095805492121780224
終於出trailer

Valentine's Day
Villanelle's Day
最新果套alien係咪麻麻? 冇睇到

最尾張gif,覺得啲朱古力好似有問題咁

頭先睇到我都覺
以佢性格應該成盒朱古力得一粒冇落毒 就係佢食咗果粒
之後會拎其他去請人食
Happy Villanelle's Day!

畀C字頭快過我post

Villanelle's Day
聽朝你post trailer 我都係返到公司先慢慢睇

幾好呀
不過我半個死忠黎
睇完russian doll諗緊開咩劇好
house of cards同埋oitnb最新個季都未睇
Two Alien TV Shows Reportedly In The Works, Ridley Scott Producing One At Hulu
https://screenrant.com/alien-tv-shows-development-ridley-scott-hulu/
佢不如正正經經完左電影個系列先啦
好驚佢死
最新果套alien係咪麻麻? 冇睇到
幾好呀
不過我半個死忠黎

細個好鐘意睇 但睇完驚冷氣槽驚咗好耐 行路經過冷氣槽都驚到唔敢行果隻
HOC真係唔睇都罷
Btw Frozen2 條trailer好高質
最近開左套Vikings黎睇 睇完應該岩岩好到4月 排好哂
於全球都大受歡迎的迪士尼動畫《魔雪奇緣》(Frozen)是小朋友心目中的神作,主題曲《Let It Go》更唱到街知巷聞。而電影續集《魔雪奇緣2》昨晚就終於發佈首條預告片,片中沒有講過一句對白,未知是否要遷就幼兒市場
如果今個禮拜開始每個禮拜重睇一集killing eve
可以完美迎接S2
睇完russian doll諗緊開咩劇好
house of cards同埋oitnb最新個季都未睇
HOC真係唔睇都罷
於全球都大受歡迎的迪士尼動畫《魔雪奇緣》(Frozen)是小朋友心目中的神作,主題曲《Let It Go》更唱到街知巷聞。而電影續集《魔雪奇緣2》昨晚就終於發佈首條預告片,片中沒有講過一句對白,未知是否要遷就幼兒市場

但冇對白其實仲好feel 加埋d畫面& bgm成件事好epic
到時唔想比細路嘈係咪可以揀睇深夜場

最尾anna呢下幾型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞