(重開)(保鏢)(殺手)《保護者》

376 回覆
16 Like 3 Dislike
文筆我改善既,量我會盡力增加
題材方面我就
希望第一個任務可以啱你心水
繼續睇呀
可能因為個故有啲中二病feel?

所以我鍾意睇殺戮機器嗰邊多啲啲,上面覆錯咗話鍾意依邊多啲
有咩 ,之前都有啲fd同我講過。可唔可以講得詳細啲
因為成個故就講嗰幾個角色幾咁無敵,或者因為冇乜講到啲角色嘅特點,或者經歷啲咩成長咁。就好似隻game一開始就所有主角滿lv咁
因為我一開始定既時候,打算一開始既任務係打啲古惑仔(要提高知名度)所以寫落就搞到佢地好似係無敵咁,放心佢地既真正敵人好快出現
你指槍械?定係??
竟然有三個人睇 ,我真係覺得好開心
原來係咁,我會注意
所以我希望大家可以多啲留言
Pish
歡迎歡迎
入㗎啦,大家畀多少少耐性
多謝
大家,我會保持返出文既時間盡量唔係凌晨 先出文
「夕陽真係好靚,唔知聽日仲有冇機會睇到」一個年輕貌美的女子說。

她有着一頭烏黑的短髮,看似弱不禁風的身體卻拯救過無數的生命。

「靜,你唔好亂講。我地仲要繼續做拍檔。如果你有咩事,我都會跟住你一齊去死。」丘利一邊說一邊在褲袋中拿出一瓶藥丸,以表示自己的決心。

靜沒有望向正在消逝的夕陽,她轉身望向丘利。

「你...唔好咁講,我之前咁樣對你....」靜本來想繼續說,但是丘利一手將靜攬進懷抱。

「咩呀...都唔知你講咩,我咩都唔記得呀!」丘利笑着說。

「你真係好好人...呀明」靜望着丘利說。
因為呢個sem真係有啲忙,不過我會盡量keep住係600字左右
原來係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞