(重開)(保鏢)(殺手)《保護者》

376 回覆
16 Like 3 Dislike
你都要多啲入嚟推下
大腿
推都打錯
打速成倉頡啦
等我都去學下先
加速!!!
係既

食完飯開波
緊張
唔好負皮我啦
推一推先
細推
中推
大推
「仆你個街....呀」丘利自言自語地說。

「喂你地快啲出嚟,要起行。」丘利向著房內大叫。

保鏢們聽到後便和譚生一起走了出來,當他們都看到了那兩具屍體的時候其他保鏢都顯得十分驚訝不過並沒有說什麼。

「咩事呀....嘩咁多血既,你可唔可以做野做得乾淨啲呀,如果你係我公司嗰啲人我一早就炒咗你去....」譚生喋喋不休地訴說著自己的不滿。

丘利並沒有理會到他,他用腳弄壞了那部發出信號的電話。

「行啦...」丘利說。

他拿走了隊長的步槍,然後把衝鋒槍給了另外兩個保鏢。

「喂....」譚生本來打算再說下去。

不過眼見其他人都沒有說甚麼只是跟著丘利行,也就不好意思再說甚麼了。

丘利他們一行人沿著樓梯走了上去。連續上了十多層。

丘利終於停了下來說「就呢一層啦」然後他們就進入了該樓層了。

(在天台上,十分鐘前)

克爾正坐在天台上用自己的衣服抹掉嘴上的血,而他的嘴中正在咀嚼著什麼。

「唔....哈...哈.....好好食呀.....黑仔.....你個心好....好食呀....嘿.....嘿.....」他的左手正拿著半個血淋淋的心臟。

「喂....你應下我啦....喂…黑仔....喂....黑仔呀....」克爾正在對著黑仔的那個空空如也的屍體說。

黑仔的臉已經被克爾打到不似人型,右眼球更幾乎掉出來。而黑仔的身體更是被人開了一個大洞,而中間的內臟已經有九成不見了。

「哈........哈.......哈.......好耐冇食得咁爽快啦...唔.....呀!!!呀!!!呀!!」克爾突然面容扭曲地大叫著。

「我.....叫.....過......你唔.....好再出嚟.....」克爾痛苦地大叫著。

「呀!!!呀!!!呀呀!!!」他在地上翻滾著。

終於他坐了起身,看到眼前的景像和那個吃了一半的心臟,他的胃部不禁翻滾起來,克爾當場就嘔了出來。

當他嘔了一陣之後,他聽到了一輪槍聲。突然丘利、志峰。這兩人的名字在他的腦海中出現。
其實我一開始作呢個故嗰陣冇諗過會有咁多人會睇(係呀我一開始以為只會得一兩個人睇),加上我前面嗰幾段寫得咁差,你地都肯睇其實我真係好開心。每次當有新正評甚至只係 留言我都會好開心,可能係因為今次係我第一次個故寫到咁長。

你地可能會覺得喂有冇咁誇張呀,但係我只可以話畀你地聽。有,真係有。

btw希望大家可以繼續睇落去,得閒就上嚟傾下計咁。

啱啱寫完故,突然有感而發
食人哋個心臟

Btw樓主咁易滿足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞