Super Junior 厲旭迷你二輯 Drunk on love 聽出耳油相愛相殺討論區(27)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
後靠飯咪咁過火
一次又係咁 兩次又係咁
依家第三次啦
我覺得elf直情應該發起抵制同irene 合作,不論綜藝定舞台
@MoKira_EverLasting:推特上有人一邊帶ApologizetoLeeteuk的話題一邊帶#이특_사과해這個話題 見到這樣的內容【不要轉】 這個話題的意思是讓特兒道歉 現在有些人帶藍家頭像裝作elf用這個方法刷話題 大家看清楚再轉
認準
#ApologizeToLeeteuk
#ELFsupportLEETEUK
#레베럽_사과해
@SJofficial @SMTOWNGLOBAL
真心有人會唔知咩?
其實我覺得大多數對suju嘅惡評根本就係女團嘅大叔飯加非女團嘅suju anti一齊anti suju
Vlive有付費video睇
我覺得係!又一次覺得大雲真係好乖
向特葵
先唔好講irene好多大叔飯都好鐘意冇野嘈搵野嘈
以實力黎講都應該搵澀琪...再唔係luna同Krystal 都好得
Irene 跳舞唔算好係事實黎
係囉點解會搵佢
實力又唔係最好
係咪心痛特哥
你試下用電腦買
我係電腦比錢不過型號太舊唔支援,被迫係番手機睇

睇東海個部份覺得好治療,就咁睇佢食野同整古隻鹿都覺得心情好左(本身今日唔開心)
到特哥個部份就覺得佢職業病真係好嚴重
不過我笑左出聲

btw,return好睇過super tv
好鍾意日常馬始 唔gel頭眼大大好乖好正
#레베럽_사과해
#레베럽_해명해
#레베럽_반성해
好鄰家男孩好開朗
#WeLoveYouSJ
#WeLoveSJ
#레베럽_사과해
#레베럽_해명해
#레베럽_반성해
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞