Super Junior 厲旭迷你二輯 Drunk on love 聽出耳油相愛相殺討論區(27)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
男神李赫宰生日快樂!!
雖然你得四歲 但三兒子要大發啊
自體發光舞蹈機器寶石美男
赫宰 生日快樂
赫宰 Happy Birthday!
馬始生日快樂!🎂🎉🎈🎊🐎🐎
喂 hi 我都有去睇啊
馬始生日快樂
各位國民大發!
我睇左第一場有濕扒
馬始生日快樂🐴
好慘新專&被消失
thx
考慮下香港啲ig定大陸站先

個人睇法,我近呢幾年韓專都係自己係gmarket買

優點:
1. 早訂購一定有海報(+1000 won)
2. 價錢平過揾代購跟大站
3. 選SF 送上門,唔使去交收
4. 自己買可以確保買嘅店一定計銷量
5. 順便係gmarket買野

我今次係gmarket 連郵資1張專輯大約115hkd 你可以參考吓(不過我買左5張專同好多其他野,郵資會平d)
@一眼別離
看認識的哥哥 彈幕總是有“無憂皮卡金希澈” 我一直以為是形容金希澈是一隻無憂無慮的皮卡丘 後來才知道原來是韓語“牛奶皮膚金希澈”的音譯

好彩我未買,而家即係gmarket 買多兩張
兩個封面
六張海報
13張小卡
啲配置越出越癲
兩條友都13張小卡,唔敢想像今年大隊comeback會幾多張
9輯成副身家all in都可能草唔齊
本命魔咒未中過本命
我而家上gmarket 再買多幾張
買親都中本命
好羨慕呀,今次小分隊得5/13會唔中本命,希望唔會咁唔好彩
圭會拍姜食堂2
羅pd真係等埋佢
但我個fan meet 會唔會凍過水
羅pd可唔可以隔多幾日先綁走佢
圭賢退伍後的第一個回歸作品是tvN綜藝節目《姜食堂》。
據一位電視台相關人士11日透露,圭賢將在解除召集的同時開始拍攝《姜食堂》。
據悉,關注他的活躍表現的各電視台綜藝節目製作組從圭賢被解除召集的日期臨近的兩三個月前開始就諮詢今後的日程等,正在調整出演日程。正在討論出演的節目中,預定在下半年播出的《新西遊記》第7季也有。
@a_river_of_sorrow
TVN給OSEN的公式立場:圭賢解除召集後正在討論出演的節目是“新西遊記7”
tvN給XSports News的立場:12日tvN對於圭賢出演姜食堂第二季的新聞表示,圭賢正在商討出演新西遊記7。
Label SJ立場:新西遊記7出演事宜在商討中,沒有提及過姜食堂2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞