Super Junior 厲旭迷你二輯 Drunk on love 聽出耳油相愛相殺討論區(27)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
唔遮但真係好遠
應該全程睇個screen
之前d&e坐位 我帶大炮都乜都影唔到
毒毒追星
https://t.me/kwpandada
求企位同伴 一齊搶飛一齊排💙💙💙
好糾結呀!到底買咩位好
大家買咩位
坐位,收完工去睇好攰 + 唔夠人高又驚同人迫..費時睇得好辛苦

優先購票日期:2019年5月20日至24日
優先購票方式:致電(852) 3128 8288 (上午10時至晚上8時)或於以下時間網上訂票
(2019年5月20日上午10時至5月24日晚上11時59分)
大家係咪通常都會上佢個網訂唔會打電話
我係,不過如果F5極都入唔到server就會打埋電話兩邊等
#曺圭贤[超话]# 20190519
粉丝点的歌:
1 one more chance

🍄唱完之后 响起了Danger!!赫海上台啦 唱了Danger!!🍄就在台上像个小粉丝
唱完后🍄cue了厉旭 大家也跟着喊厉旭 然后厉旭出去了
🐵:今天来了4万人呢
🍄:没有那么多啦
🐵:以一抵十嘛 四千人就跟四万人一样啦
🍄:你们是怎么来的呢
🐵:坐保姆车来的
🍄:大家走过来累不累呢 要不要揉揉腿呢
🐵:大家都习惯了吧
🍄:大家的腿都是很珍贵的
🐵:那你结束后背大家下去

🐵:大家更喜欢站着吧
🍄:我的见面会是很高贵很优雅的 都是坐着的
🐯:你看那边 都想站起来呢
🍄:今天来的都是喜欢坐着的吧 我唱抒情歌的 大家站着又不能摇摆 很奇怪的 演唱会再站好了

🐯:我就是来参观的
🍄:你的衣服是谁的
(🐯穿了件黄色的外套 边说边脱了)
🐯:是圭贤的 我就拿来穿了
(厉旭又回到座位了)
🐵:前不久圭贤问我有没有认识跳舞的人 训练一下跳舞 我就介绍朋友给他了 朋友说他真的很认真
🍄:我不想让银赫哥知道我学BS的 我只是学了三十多分钟就会了
🐯:你刚才的OMC唱得太好了 在演唱会的时候我把我的部分都让给你(🍄就学了🐯唱歌的表情)
最后🐯拿出手机自拍了 🐵:你想做的都做完了吧
🐵🐯:大家多多支持D&E 演唱会见

赫宰又黎
Henry 有去
完全估唔到佢會去
好想SJ-M 齊人CB希望有henry
佢地以前跳舞真係好勁
https://youtu.be/USqt9Vd90DU
有冇人同我一樣睇980 好窮
system busy
完全入唔到去
個網又入唔到
有冇要,我係進去了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞