Super Junior 厲旭迷你二輯 Drunk on love 聽出耳油相愛相殺討論區(27)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
【體育首爾獨家】[Super Junior圭賢成為<窮遊>固定成員] 8日,據體育首爾獨家報導,7日退伍的#SuperJunior [超話] ##曺圭賢[超話]#將以固定成員的身份加入TVN綜藝節目<窮遊>。據悉,該節目是在規定預算內旅行,同時體驗小型奢華的旅遊綜藝節目,目前製作組正在準備改編。期待勞模圭賢〜

【tenasia】據tenasia報導,<窮遊2>將進行改編,改變後的編排也發生了變化,之前每週六晚10時30分播出的<窮遊>從6月17日開始在週一晚上11時播出。新一季確定由#曺圭賢[超話]# - #朴明秀[超話]# - #韓慧珍[超話]# - #李龍真[超話]#出演。

【日刊體育】tvN相關人士8日對日刊體育表示“#SuperJunior [超話] ##曺圭賢[超話]#確定出演<新西遊記7>”。

@韓國me2day

忙到佢呢
不過好似confirm左唔接radio star mv
【體育首爾獨家】[Super Junior圭賢成為<窮遊>固定成員] 8日,據體育首爾獨家報導,7日退伍的#SuperJunior [超話] ##曺圭賢[超話]#將以固定成員的身份加入TVN綜藝節目<窮遊>。據悉,該節目是在規定預算內旅行,同時體驗小型奢華的旅遊綜藝節目,目前製作組正在準備改編。期待勞模圭賢〜

【tenasia】據tenasia報導,<窮遊2>將進行改編,改變後的編排也發生了變化,之前每週六晚10時30分播出的<窮遊>從6月17日開始在週一晚上11時播出。新一季確定由#曺圭賢[超話]# - #朴明秀[超話]# - #韓慧珍[超話]# - #李龍真[超話]#出演。

【日刊體育】tvN相關人士8日對日刊體育表示“#SuperJunior [超話] ##曺圭賢[超話]#確定出演<新西遊記7>”。

@韓國me2day

忙到佢呢
不過好似confirm左唔接radio star mc

錯字
圭賢唔係好鍾意黃金漁場??
Btw 圭賢真係搶手貨黎 一番黎就一堆節目搶住要佢
我諗行程唔許可佢咁做掛
話哂要即刻出碟嘅話要先錄音練歌喉仲有其他綜藝加大隊嘅碟
再加上退完伍後好多時都要比時間人適應翻做明星嘅生活節奏
尤其圭本身身體就唔係話好
[Naver的]曺圭賢,今日(9日)姜食堂拍攝合流...確定出演姜食堂2👉3出演確定
。圭賢在今日進行姜食堂的第一次拍攝但是圭賢合流的不是姜食堂2,而是姜食堂3.節目相關人士表示“如同之前新西遊記那樣,在拍攝過程中進入了新的一季 。在圭賢合流的同時,變更成了第三季。“老羅🐮🍺!

係唔出演2呀 但冇話唔出演3啵
羅pd好耶
真係估佢唔到
果然係羅pd
估唔到同一招可以用多次
抵羅寶劍咁多fans
本身仲有少少失望 但點知
【新聞】曺圭賢將會出演姜食堂3而不是2, 於9號(也就是今天)開始投入拍攝 就如同之前新西遊記一樣 在拍攝途中將會改變 在圭賢回歸的同時變更為第三季!導演組也進行了徹底的保密工作 對成員們說過圭賢絕不會參加第二季 就這樣曺酒鬼的回歸將會成為姜食堂3開始的驚喜event!老羅sense

「CR:@草莓牛奶味的Haru」

冇睇到絲打po左
自膠
仲有認哥
驚喜
啱啱再睇D&E台灣場售票資料,發現原來付款得台灣ATM虛擬帳號轉帳,唔收信用卡,睇黎可以直接放棄
成班痴線佬
但我鍾意
有啲兌換店會幫忙匯款 可以試下
5月29開售!!!!!
D&E終於confirm啦!!!想問下大家通常會喺邊度買飛會唔會跟團買??
Btw有冇人可以一齊睇 毒自追星好孤獨
公海有post選kpop神顏男idol
東海有被人提名啊 快啲去支持下
我都想搵人一齊睇
毒毒追星😭不如一齊!想買standing 等待既時間真係好悶
standing+1!
想等睇下有冇團票
我都係毒毒追星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞