Super Junior 厲旭迷你二輯 Drunk on love 聽出耳油相愛相殺討論區(27)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike

特哥可唔可以好好對自己
比起舞台 我哋更想見到佢身體健康
佢咁樣仲搭30個鐘飛機 仲要上台
唔好死頂啦
到底搭30個鐘機係點樣捱過去
特哥你可唔可以好好休息一排

搵人捉朴正洙返上床養病!!
佢個樣好勉強
見到佢地咁錫elf我真係好感動 但佢地可唔可以錫住自己身體 如果佢地身體健康我會更加開心
其實都睇得出面色好差 即使化左妝都好

咁都搵得返
好彩個司機好人 李東海下次要小心啲
想知佢最後有冇拎埋先走
大家琴日有冇睇tvb 聽人講訪問左個elf
《SuperJunior K-POP全球頂級投票一位…亞洲10個國家粉絲們的選出的組合》

Super Junior被亞洲10個國家的K-POP粉絲們親自選出的「Ten Asia K-POP全球排行榜(TEN Asia Pop Global Global Awards)」中獲得最多的票,被選為「年度的偶像」。

為了慶祝Ten Asia 10週年紀念日首次舉辦的「頂級明星」投票包括韓國在內的中國、日本、新加坡、台灣、泰國、越南、馬來西亞、菲律賓、印度尼西亞等亞洲10國的K-POP粉絲們,以應用軟件投票選出最佳組合的活動。

去年12月17日起以APP投票選出各國最高人氣組合,復賽中以每個區的一位,決賽而在12月31日開始進行了投票,展現以2018年最高人氣組合的激烈競爭。決賽中總投票數達到了120萬522票。而投票結果顯示,最終第一位是獲得23萬2949票的Super Junior。在投票期間一直處於第二位的Super Junior在最後一場比賽中發揮了最終實力,在結束的最後3天奪得第一。特別是在中國區獲得了12萬5732票,展現了「元祖韓流偶像」的威嚴。

而Super Junior 在預選賽中獲得一位和最多票數的區域為中國台灣也獲得了最多的票。除此之外,在韓國,日本,新加坡等獲得了也獲得票數,展現了具有影響力的代表團體。

Super Junior去年展開了旺盛的活動。4月發表了Repackage專輯《REPLAY》,過後10月發表了特別迷你專輯《One More Time》。成員們的個別活動也很耀眼。東海和銀赫在8月以「Super Junior -D&E」的名字展開了小分隊活動。結束軍隊服役回歸的成員厲旭旭和藝聲分別發表了SOLO歌曲。

Super Junior全體成員出演的《Super TV》也播出了兩季,成員們的綜藝感也散髮出了光芒。今年上半年的忙內圭賢結束軍隊服役,全員退伍9年後,Super Junior的完全體活動有望繼續進行,因此備受關注。

©️米亞_miyaseau90

出道13年 但仍然係全世界既年度偶像
但被自家本土睇小
雖然係sad 但其實唔出奇嘅
有時我都會諗 啲香港歌手返咗大陸或者喺其他地方出咗名 香港人先會留意 何嘗唔sad

好自然咁唱左出黎
我有睇
係宜家傢私嘅果個節目
佢唔係純妖黎 係kpop飯主紅藍(買最多嘅都係紅藍兩家)
#ApologizeToLeeteuk
#ELFsupportLEETEUK
@SJofficial @SMTOWNGLOBAL

大家幫幫手係twitter推
#ApologizeToLeeteuk
#ELFsupportLEETEUK
#레베럽_사과해
@SJofficial @SMTOWNGLOBAL
我覺得SM真係要管理下某人d腦殘fans! 自己fans攻擊前輩都唔去管理下,根本連佢都應該入雪櫃反醒下!
定係當elf死嘅!一開始都唔明點解要搵佢合作,連我完全無睇過佢地表演,淨係睇supertv都知跳舞最好一定唔係佢囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞