Super Junior 厲旭迷你二輯 Drunk on love 聽出耳油相愛相殺討論區(27)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
No iPhone, No Galaxy
我諗緊經貴婦團買定現場買,有d唔知咩黎(好似2號)
@韓國me2day
【體育chosun獨家】[Super Junior藝聲3月發行SOLO專輯,時隔兩年SOLO回歸!]20日,據體育的chosun獨家報導,SuperJunior金鐘雲 將于3月發行SOLO專輯,最近他忙於準備super junior演唱會和自己的日本活動,並對時隔許久發行的SOLO專輯傾注了心血,表現出了極大的熱情~期待名品嗓音藝聲!!

SS7+ SS7’s S7 no galaxy no iphone係世巡?
笑死
下 真係世巡?
我仲一直當佢係encore
我自己睇返都忍唔住笑 為左同大家強調係SS7S 既赫宰
如果係世巡我就唔快閃啦
我都係

見到希大講話今次跳番舊舞 ig啲練舞片
原本諗住encore場冇錢去 好唔開心

但如果係世巡
又唔同講法
如果世巡就正啦
世巡
大家好,我做左cd rm 勁耐終於可以有acct. 同大家討論sj

利申。blacksuit 先入坑的.
我係black suit重新入坑
隔籬post
【體育chosun獨家】[Super Junior藝聲3月發行SOLO專輯,時隔兩年SOLO回歸!]20日,據體育的chosun獨家報導,SuperJunior金鐘雲 將於3月發行SOLO專輯,最近他忙於準備super junior演唱會和自己的日本活動,並對時隔許久發行的SOLO專輯傾注了心血,表現出了極大的熱情~期待名品嗓音藝聲!! ​​​​

真??點解要揀3月咁多人cb嘅時候出真心想大雲攞一位
我都係
大逃脫 3月17 原班人馬!!
又有野追
我都係
正!依排冇野好追

攪咩 李東海係咪飲醉左
又到買周邊時間,唔知買唔買ball cap 好,同ss7 個頂一樣全黑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞