[Kickstarter] 香港人設計既藍牙人體工學機械鍵盤

449 回覆
2989 Like 77 Dislike
大撚吧啦 好用既2k都比啦
個人覺得樓主可以出多幾隻版本比唔同價錢既定位
窮撚支持 ,遲吓應該會買唔知幾耐之後
樓主有無tg?
唔明點解咁多人話貴
普通一個機械鍵盤都要成千銀啦,呢個仲要有design
睇就有啲想買,但自己需要唔大,一來我冇手痛問題,二來我不是做設計
怕自己三分鐘熱度
呢啲先係設計ga ma
G持
不過,我暫時唔係幾用得著住
成日要用autocad 覺得呢個keyboard未必有需要 因為用keyboard就係打hotkey 所以睇到這片講用cad嗰到 覺得用原本keyboard快啲 不過都支持你 長期文書工作嘅人真係啱用
其實你有冇做過research,知唔知市面上啲機械鍵盤做梗咩價位
一粒cherry軸成本2-3蚊,你一副48Key嘅鍵盤賣緊
2500-3000
請問你究竟賣緊Design定賣緊Product?

靚係靚,但係除咗個型我都睇唔到咩特別嘢
講真除非你賣1000-1300(對比返市面上冇背光藍芽Cherry軸108Key鍵盤價位大概係600蚊),如果唔係都好難吸引到人買

Hide咗嘅第一句好應
利申 前aad
物超所值 加油!
建議有個大盒裝住 叉落個盒到可以一次過幫哂幾舊野叉電
本土我一定撐
product designer留名學嘢
支持
正皮不解釋
即入去支持
畫開圖 唔覺值2000
支持, 推
G持
留名跟進
要花2星期時間重新熟習一個新keyboard
我諗除咗有手痛問題嘅巴打之外其他都會基於唔想改變現時習慣為由對keyboard無興趣

p. s.好欣賞樓主咁有研究精神 希望多人買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞