[Kickstarter] 香港人設計既藍牙人體工學機械鍵盤

449 回覆
2989 Like 77 Dislike
淨係要左邊點賣 買黎打機
之前都有巴打問過,答案冇得一隻買。
建議買一對,你打字時候,右手會用得著!
多謝你有興趣
申請專利先
又kickstarter...希望唔會又見到咖啡機既事件出現啦
有興趣
唔會啦。
多謝大家,谷到EZONE報導我地
https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/2253603/KICKSTARTER%20
多謝你,提返你。
Super Early Bird得返30粒鐘就冇啦!
岩岩發夢知道佢係同你係同學仔黎。中學果隻。
Kickstarter 太多騙局
咁你以後就可以一邊冚家掃, 一邊冚家鏟
可唔可以做到shift+CAPS =2?
你意思係出2字?
唔得。
而家可以Hold Layer 1鍵,出第2層。
Hold Layer 2鍵,出第3層。
可以設定8層。
咁 ? @ ^ 呢啲呢?
要去Layer 3?
呢個係一個方法。

我建議更簡單。
就係Default layer,我左手禁住Layer 1, 出到1-9.
然後我左手禁住Layer 1+Shift,出到!@#$%^...
https://youtu.be/3WAgdyCtYSs?t=14

巴打你參考下
made in ?
單機片係美國,外殻、電路果D係大陸。
組裝及QC暫定香港。
咁即係Razor隻WASD keyboard囉
學其他巴絲打話齋,其實有線版仲有市場,好多人返工都係坐死一個位,有線唔洗叉電直頭係feature嚟

支持

利申it狗,數數吓啲掣好似唔夠用
當base on layer 0,上面排掣改返數字,都仲差+-=\|~`冇位放
叉一次電可以用幾耐
可唔可以上黎試下個prototype?
會唔會加個port 位 allow 插線

office 呢種長期放同一個位的case 會幾有用(因為唔洗成日移動)
冇咩所謂就是

專利問題盡快搞定(如果未), 依家超多case 都係專利爭議
我舊年用過Ergodox,用慣左之後,想帶返屋企要又蚊又插D線,麻煩。
有線始終有限制,好多人最後都轉無線,咁不如一次到位。

你岩,做DESIGN好少用符號。
要用埋符號,咁建議用 3 layer!
好問題!
唔熄機大約一星期,經常熄機大約二星期。
打算整梗auto sleep,研究梗。
好多人都想試啊,打算搞個試用會,今個星期六
想試既巴打一齊黎啦。
https://t.me/joinchat/IJZKVhSOD7A_Kz07UdqMXw
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞