[Kickstarter] 香港人設計既藍牙人體工學機械鍵盤

449 回覆
2989 Like 77 Dislike
多謝你啊!
大陸
加油巴打!
記得還錢呀周思遠
個設定係咁,一隻出數據去Master果隻,Master就接收數據同發去電腦。
所以Master果隻會食電好多,好少情況會同時無電。
當然買兩條磁能線,問題就解決咗。
好有誠意 推下先
但我覺得如果做下due diligence 睇下個俄羅斯仔真係youtuber嘅話
我覺得應該要送 計你margin 得20%都好 只要佢有幾萬view 要幫你做到5個客唔難 已經回本
你loss就cap 左 最多都係免費輸一個 upside就無限
應該要送wo as long as 佢真係youtuber
好問題,搵左幾間未定。
可以再搵下。
$3000既風筒有人買 你咁諗就死得
1. 如果個風筒唔係dyson出,你估有冇人買?
2. 個風筒無論創新同受眾層面都比你大
有自信係好事但切忌過份自信
識貨之人
有試過配合trackball。
trackball問題係只能Move mouse,不能click。
click要安排另一個位,變左Move左粒波再click,有時會click錯。
用落效果麻麻,最後決定用Trackpad。
留名
我自己用唔著
不過我覺得呢個價錢對長時間畫圖嘅人絕對係值得
我做工程 見班draftsman成日話手痛 呢類product對佢地會好有幫助
巴打加油 希望你成功
支持但可以再好。 要比尼個錢我唔會買。

替代品有類近。 分離keyboard我會買mistel,
keyboard市場最大係文書, 花得起錢玩keyboard的, 一係電競一係hardcore. 而你的tagent係design.
冇num有巴打講左,
coding友cad唔buy, 一般文書唔會買, hardcore keyboarder唔會買。 機友電競友唔會買。 禁designer都未必會買, design 有平面有3d, 主用mac, 尼件野, 太小眾, 太貴。

有冇諗過, 用平料, 用fuction同open source做賣點。
加油, 如果MADE IN HK就真係對得住價錢
到時cap到水 又學咖啡機咁架啦
錢已袋理鳩你
之前夠有幾單話本土研發 咪又係踢爆支那扮香港

算撚數啦
Made in China
屌你幾時俾返個trackpad 我
想支持
不過個價真係支持唔起
加油啦 好用既希望以後會平d
姐係你而家個運費唔係真
咁樣唔係幾好喎
你應該計埋呢part先上呀嘛

再唔係可以用hkpost 做本地派遞,以前我back 過啲台灣人既pj ,佢地都專登黎香港寄比香港既客。

btw 個運費有冇得事後改嫁

利申 啱啱back 左
有諗過你呢種做法,有平價版。
最簡單我出有線版,可能定1000蚊左右,多D人買。
但咁做失去我當初原意(舒適、高效、攜帶性),市面亦有類似產品。
所以不了。
多謝你支持!
G持!
建議巴打申請專利
同埋喺呢個kol文化咁勁既時代
送嘢俾佢地開箱review係work
但前提要對準市場同個kol真係有影響力
利申 之前同朋友夾份設計嘢 有少少經驗
呢幾年冇打LOL啦,好冇用,我要試打返一星期先答到你。
但真係好耐冇打。
HAHAHAHAHA,笑了
紅軸有時會禁到彈粒制出黎
send畀van仔嗰啲
BTW支持港產設計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞