Youtube界表哥SPOON抄襲成癮!屌到出黎speak up為止!(2)

696 回覆
375 Like 7 Dislike
收皮啦spoon 口口聲聲話自己係content creator都唔知create左乜岀黎
乜都抄 又懶唔拍片 連info box都唔打
真係唔知你邊到認真工作
淨係識岀廣告片廣告post 真係對你viewer好就唔會做咁少野啦
份人自大厚面皮懶大方 真係好嘔心
有咁多證據都唔認抄 真係咩都你講曬
講到橙色filter 係你獨有咁 但用落你到真係好污糟
顯得你更黑更多老泥咋
仲有根本正常人睇到呢單野都會扯火 唔使俾老泥bully過都會想狙擊佢囉 上面條打手
所以佢問點解咁大仇口
因為佢乞人憎囉 講完㗎啦

好心你學好中文先啦 兩個留言(#169/#170)都有錯字
係已經 同埋抄啊
定你係spoon本人成日打錯字引人注意啊
Pkj咪又係抄其他人
根本成個世界都係左抄右抄

究竟點解成日都要放隻腳喺張櫈?
真係好撚柒呀
佢真係抄撚到懵左 改都廢時
跟到勁貼 絕左交都抄人
幾好笑 專登改color做英式串法 多個u 但favorite又冇 真心文盲
如果Tina同PKJ可以合作一齊拍個video講Spoonspoon一定好撚精彩
睇返佢未speak up前啲回應幾串幾好笑

所謂Speak Up
印尼style
點解佢可以癲到買人地一套完整嘅outfit 嚟著
自己唔識mix n match?
佢個樣真係好摟打
自己mix & match會變成咁
睇Bomba條片見到條女禁柒都揾佢做女主角真係屌左出黎,去到后面先知原來佢係所謂嘅KOL真係 邊有禁柒嘅人可以上得到螢幕
第二套d衫再加埋個公仔麵頭
真心嚇親
佢create嘅style嚟
笑到我 你唔抄人真係好柒
我feel到spoon一定好嬲
Creator比人話抄 一定勁嬲
嬲到扎扎跳
睇佢自己襯嗰啲衫都幾撚過癮
個畫法根本係tina啲style黎 扮撚夠未?咁都唔係抄?
「我先染」暗示人地抄翻你轉頭?乜鳩同一個路線? 作為content creator 你啲野同人地一撚樣我洗乜睇你?咁都唔叫抄?藉口多多 然後合理化自己既行為
屌一啲公徳心都無
你咁撚樣下個唔洗坐啦
屌 好冇公德心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞