Youtube界表哥SPOON抄襲成癮!屌到出黎speak up為止!(2)

696 回覆
375 Like 7 Dislike
你當我係pkj都冇損失
咪等spoon同pkj 攤牌囉
仲好啦 做好佢地內閧
有d似後生既fiona sit
黑撚到咁 對眼又細到咁 你話似Fiona...
推到佢收皮
咩料
你有無見過Fiona sit?
定係你將表哥同Fiona 倒轉左
岩岩見到表哥係cwb ar

邊忽似 盲撚咗
究竟有幾厚面皮先覺得自己好似啊sa
佢p到個鼻哥loan就黎抖唔到氣
個樣係咪好閪
咁岩我同佢地行同一方向 係咁望後睇下係咪有人跟住佢
阿庚又俾咗錢你吹奏佢?
佢個打手:佢睇落淨係鍾意block啲唔禮貌嘅人

你講咗啲咩呀?
其實本身都有睇開佢啲片 對呢個人無乜特別嘅感覺
但一路追po 真係對佢越黎越反感
自己都search過佢啲相係咪真係抄翻黎
一兩張都可以真係話巧合 但十鳩幾張叫人點信你啊
睇埋佢所謂嘅speak up
嗯 你真係唔怪得呢到咁多討厭你
講到個場地係自己御用 咁既然你有咁嘅場地
點解仲要成日係屋企拍片?你每次都過去用你嘅御用場地咪得
再者 講到好似係jenn抄你 用咗你個地方咁
你有無些少歉意或者內疚 咁樣話其他KOL
其實你speak up完 我諗唔止你嘅觀眾
就連同行都會好睇你唔起
你翻屋企收皮啦
pkj已經係瘋狂抄野 而家又比人當神咁抄
咁你就唔啱啦 佢覺得自己仙女下凡咁靚 又似阿sa又有御用場地㗎
純粹八掛,想問表哥係咪住公屋
Speak up未
之前追舊post隱約記得係住銅鑼灣舊樓
無人當佢係神 只係老泥當佢係啫
喺comment speak up好明顯就係唔做廣告收唔到錢
有種開live答fans問題啦
佢無 睇佢speak up得咁高調就知啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞