Youtube界表哥SPOON抄襲成癮!屌到出黎speak up為止!(2)

696 回覆
375 Like 7 Dislike
一開始睇連登仔話老泥spoon抄pkjenn 完全唔明點解 不過自從望到老泥spoon一張相 我以為係pkjenn之後就覺得佢地係抄人 佢地之前整嗰個公仔麵頭真係好撚柒
成日都有1個負評 見到就好笑 HI Spoon spoon
講咁耐有冇個位牛油果既樣睇下
嘩,pkjenn呢招夠狠毒
花生mode

英文好咗
係咪有人幫手打?
肯定有 可能係叫好姐妹rikko幫手
樓主下個post罪狀可以加埋極度自視過高無料扮四條
全香港最早喎 笑大人個口
邊個幫你打㗎 英文就識講sorry
話唔知同jenn im咁似 但你role model黎架喎 你
話睇住佢啲片大 jennim出條片先
照計你都會睇role model條片啦
咁都唔知有similarity? 喂好唔個邏輯喎
中文果篇就肯定自己打啦又唔認錯 又話出先過人 又唔似英文果篇咁 咁婉轉講唔知一樣咗 兩篇野唔同approach喎 屎盆 你啲聲明背後有幾多個人幫你諗呀

打英文果篇好聲氣啲咁
屎盆1995年出世 佢小六2006-2007 youtube2005年岩岩開始可以上傳影片 喂 果陣有邊個fashion blogger呀 可唔可以share下 rubyclose2010年出片先講佢係因為果陣外國人興化妝片所以先做youtuber 請問屎盆2006年鐘意邊位fashion blogger?
表面實扮支持佢 暗啞底梗係好心涼啦
無聊界既KOL 大佬B拎第一 SPOON拎第二
唔介意 PKJ 同 Tina 上黎爆料
唔係真架原來
Spoon幾時扮有人偷拍你喊住講:唔好挑剔我
自膠
無恥界既KOL 大佬B拎第一 SPOON拎第二
召喚pkj真身
Franka咪又係咁講
會唔會考慮改名做 #地上最強大陰唇?
佢改左御用場地
好心你啦Spoon Chan
衰左就認
一撚係你就咪撚speak up
成隻鵪鶉喱落你老母個窿入面

你呢啲垃圾死雞撐飯蓋厚顏無恥speak up真係搞到本身諗住食下花生既人(我)都要出嚟串下你

全世界都知你做錯仲唔撚認撚返人轉頭
放心啦 你會係第二個大佬B

推爆個post佢
做咩唔話jenn im inspire你呀
抄到十足十 字又係三行 擺位又一樣
又咁岩呀?又咁岩次次都係人地出先過你
好心啦 pkj都識認衰仔 呢樣野又唔見你抄
屌 講黎講去咪得彩虹頭搞錯左個日期先後次序咋嘛
佢就發到無雷公咁大黎講話觀眾扭曲事實 係呀 一兩張搞錯左 咁其餘嗰幾十張呢? 又係網民專登剪接合併移除個日期先後次序呀?? 根本就係大部分都係人地先過你好多 咪講到人地老屈你啦 你自己有冇抄過心照啦 你以為宜家個所謂聲明你講到文皺皺咁字字鏗鏘擲地有聲就突顯到你無抄襲過人同好有道理? 觀眾既眼睛係雪亮既 維護聲譽 想笑死人咩 維護自己抄襲既聲譽?
佢助手幫佢打架啦
笑撚死 hi pkj
留名推到spoon收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞