Youtube界表哥SPOON抄襲成癮!屌到出黎speak up為止!(2)

696 回覆
375 Like 7 Dislike
而家搬天后?
CONTENT COPIER
南瓜姐搬去天后 佢又搬天后 跟得咁貼
KHENG CHAN 係 CONTENT COPIER 唔係 CONTENT CREATOR
spoon中文 遲跟
遲過人幾拍出post既跟尾狗
屎盆應該想同人做返好姊妹
住咁近 得閒食糖水
由佢開始抄tina已經冇再follow佢
但早排唔覺意見到佢啲相影得幾靚,諗住follow番
點知比我入到黎睇佢啲衰野!好彩冇撳番follow
一齊反佢啦屌 成撚日抄抄抄。又以為自己好撚靚咁
Lm

係咪得我自己覺佢身型有d怪
真係好鬼過癮 唔怪得要抄啦
求其係街執件mk妹都襯得好過佢
全身p個哂啦
P到k型咁
個波邊有咁大 平時啲相 比盡得A
成隻馬嬲咁
女人既妒忌心真係好犀利
黃子華冇講錯,最好笑係佳麗,自暴其短啦,班女人笑我最開心
早晨
report 垃圾 收sooon皮
係啊 妒忌spoonspoon咁有fashion sense
原來Tina pkj Angela 都係抄佢
老實講真係諗唔到要妒忌佢啲咩

Spoon spoon係咪妒忌tina pkj angela得好緊要啊?
做咩抄到一模一樣既?
一定好想成為第二個佢地啦
佢係咪離罩
佢果次話自己似啊sa 條片好似係話係因為有人送外賣去 然後外賣條友話佢似啊sa 先整果個投票出黎 真係笑死人 人地一句野佢可能到今時今日仲打緊飛機
唔知佢有無用消毒濕紙巾抹翻呢 為左張相
太長唔quote 想講佢個柒事回顧4擺腳上凳果個 佢話自己好有公德心因為踩完會抹翻 呢個真係笑死 因為之前有個絲打cmt話咁如果用佢logic即係踩完佢塊面再用濕紙巾抹返就OK 然後俾佢del cm
pumpkinjenn咪都係抄人
雖然好多都真係好似
但係有啲成身穿搭得一件衫 著同一件衫都好難唔撞
Del cm/ block人佢最叻啦
早幾日叫佢speak up都比佢block左
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞