Youtube界表哥SPOON抄襲成癮!屌到出黎speak up為止!(2)

696 回覆
375 Like 7 Dislike
好想知牛油果先生點頂得佢順
應該work
等啲pr公司以後唔揾佢
唔撚想再睇到佢賣廣告
佢賣咩廣告 我就唔會買果個brand
覺得擺呢個pose好撚有風格掛 好心合返埋隻腳好撚臭
我就唔信佢之後有用消毒濕紙巾抹翻乾淨喇
全部都是屎 分別係靚定爛 同別舊臭啲
老泥spoon搖搖領先 最臭最爛

重要本身都冇咁臭嘅 係佢小學雞speak up
黑人憎 攪到咁姐

個腦擺係到唔用啲IQ已經低 仲要零EQ
放過佢真是對唔住自己
啱啊 黃展晴借袋 我笑到而家
老泥Spoon只係屎裡面既爛屎
我唔知tina 可唔可以懶人包
我都想知tina做咩

我都想知借袋係咩事
spoon姐今日少左IG story
一定要推到陳庚佑仆街!
特登用屎色font
想知tina咩事?
Tina 不斷借Elaine名牌袋用

主要係講有好一段時間
天拿同易拎好鬼老友
嗰排天拿啲袋極大多數都係問易拎借嚟影
人地易拎係真係有錢用名牌
易拎IG都有同佢合照Tag下天拿
天拿借人袋 全程個Trip又黑面
幾乎合照都冇張
唔知而家佢IG仲有冇保留嗰期瘋狂Post自己拎唔同名牌袋既相呢
冇咁大個頭就唔好戴咁大頂帽啦
真係人唔笑綿喵都吠

詳細去返
召喚痴線西 (10) 中尾頁數有講
https://lih.kg/625159

召喚痴線西(11)頭啲既頁數
https://lih.kg/644770
唔好喺呢度轉移視線啦 專心狙擊陳庚佑先啦 開始靜啦已經 唔可以比佢又走得甩
Pumpkin Jen都係抄人
ig imjennim
癲到連名都抄埋
加上佢同pumpkin jen好似好熟,係咪share衫著
Spoon本身係正常無家底學生妹,見佢以前啲衫百幾二百貨仔
宜加成身名牌就知begger幾好搵
集中 SPOON先
輕推一下
想知Tina野自己去痴線西到追post啦
唔好轉移視線 推到spoon冇sponsor
集中spoon
今日又好少story喎spoon 係咪又度緊點兜呀
全力狙擊屎盆 屌到你同萍嬸反艇
檢舉老泥大垃圾 人人都有責!
[/quote]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞