Youtube界表哥SPOON抄襲成癮!屌到出黎speak up為止!(2)

696 回覆
375 Like 7 Dislike
你想咁樣幫佢兜會唔會牽強咗少少呀

首先五年前嘅fashion唔係fashion 咁佢點解要自稱fashion blogger呀?

第二佢著得唔好睇(因為我對佢有偏見)

最後
佢明明話過佢著嘅嘢佢個頭 都係「現在/當時正流行的東西
你依家又話佢嗰啲係五年前嘅fashion咁倒佢米?
屌收嗲啦 佢究竟知唔知醜
講到Tina抄佢咁 佢真係唔知醜
成功建立 唔知仲以為你建立左D咩咁偉大
唔係幫佢講好說話 不過髮色好似真係SPOON先
但係youtube片editing佢地當時係極相似
個陣個個都係話SPOON抄人
因為真係次次都係人地出先過佢
又唔見D人話其他人抄

唔準你地話Spoon抄人呀!佢一早諗好只不過遲左po咋
fashion呢啲野的確係抄黎抄去
但唔好講到自己幾有創意囉
好聽啲就係跟潮流 參考pinterest
其實咪又係跟風
正呀 Spoon姐真係咁啱得咁多橋同Tina撞

Tina呀你老實答啦你係咪撘時光機抄Spoon姐

Angela你件彩虹衫加條蕾絲底裙係咪又係跟Tina一齊撘時光機抄Spoon姐
SPOON姐呀你精神病有幾嚴重先可以抄完人然後以為自己無抄
好波

Spoon姐請繼續兜
PR 睇清楚佢真面目啦
觀眾緣差 淨係識抄 有咩character 可言
屌你連caption都一樣
佢真係有病㗎喎
點解可以咁厚臉皮
在布吉成功整咗filter同修圖技?
點解講到好似去拜師定取經咁 好on9
d衫同人撞到砰砰聲 都仲話自己係inspired by Pinterest
我諗除非spoon spoon 同人有心靈感應
如果唔係都唔會做到90%相似度
一喺就係倆個都係喺Pinterest到抄
一喺就係spoon spoon抄人
叫自己做content creater 就又同你講佢而家做緊嘅嘢都喺跟緊潮流行
即是到頭來根本無create過任何嘢
又答啲唔答啲 Angela 套衫唔通品牌過咗成年先send俾你著? 你畫白色星星果堆圖咪又係抄Tina Tina無收你皮 del咗啲14-16年嘅相你應該要多謝返人 同埋乜T字同L字件sweater 真係sponsor? 你無tag brand 然後 Tina果張相已經del咗 如果真係商用 照理大家都要tag返果個品牌啦 你收完人product唔洗tag返? 商用相可以隨時del?

你咩tag都無喎 sponsor 你68啲sponsor衫就識tag? 講大話可唔可以用下腦? 你個朋友定助手幫你度份英文稿都識very sorry啦 你個老泥妹仲要撐? 仲覺得自己岩晒??

你買L字真係岩晒你呀 LUN樣
Spoon姐得個講字 你無證據show到俾人睇 得個講字 點樣服眾呀 呀明星 你覺得就咁喺comment度打呢啲所謂嘅聲明 啲人就要信你?
你拍條片show到我地啲相係合併 show人地抄你 你出先 咪得囉 得個講字

我話你好似萍姐咁落過仔得唔得呀?講證據㗎嘛
你又show唔到證據證明你無抄襲 我地咪繼續屌你囉
點解你咁黑人憎呀? 你回應啲態度囉 youtube到留言講下就叫聲明?pkj都識拍條串柒柒嘅片啦 萍姐都識講 唔好挑剔我啦 你做過乜撚野呀?
做creator但抄printerest
遲咗人地個trend成年叫fashion blogger

Spoon 知唔知creator個字點解?
得個彩虹fing頭相咋嘛 金髮 白髮 紫髮 呢
佢話自己係就係!
Spoon做嘢唔洗你教!

因為佢乞人憎
真係好肉酸
Tina 有新相 問下Tina
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞