Youtube界表哥SPOON抄襲成癮!屌到出黎speak up為止!(2)

696 回覆
375 Like 7 Dislike
我個人都好膚淺
首先佢一啲都唔靚 佢個樣好有魔力 會令到我好想中佢

我就未見過有錢女屋企個sink盤係咁污糟

不過呢啲都係其次
最重要都係佢個人真係好乞人憎
本人非打手
圖片有朋友提供 至於點得返嚟
可以問吓

今次水洗都唔清啦

成條片就幫你搵晒日期
唔緊要啦 至少都知pkj都想收庚庚皮
狗咬狗
pkj 都想屌spoon抄人
唔係好姊妹咩?
留名食花生
佢影lookbook個d相個d表情真係好靚

支線劇情
庚庚 你話你快過人地po 口講無憑喎
你要證明你點無抄人先服眾㗎嘛
阿庚你又要搵過第二個「御用場地」啦
如果唔係俾人去咗你又會俾人屈你抄人㗎啦
屎盆做咩要咁鬼鬼祟祟喺片下面speak up呀 做咩唔係ig講已經作出聲明呀? 點解唔拍片回應呀 打果段野就證明到你無抄人? 起碼都拍條片 出晒啲證明黎證明你無抄人 係我地老屈你先啦
御用場地俾人租走咗都唔知
咁都講得出係自己一早諗好 只不過係人地post出黎先 語氣仲好似係人地炒返佢咁
咁同係開六合彩個日 走去同馬會講我中左架 我一早就諗左係呢幾個no.不過太慢冇買到 你比返個頭獎我啦有咩分別
真係人無恥便無敵 唔知係咪印度冇呢d俗語所以我地spoonspoon唔識呢
咁都講得出係自己一早諗好 只不過係人地post出黎先 語氣仲好似係人地炒返佢咁
咁同係開六合彩個日 走去同馬會講我中左架 我一早就諗左係呢幾個no.不過太慢冇買到 你比返個頭獎我啦有咩分別
真係人無恥便無敵 唔知係咪印度冇呢d俗語所以我地spoonspoon唔識呢

印尼 自膠
當自己係印尼大明星
成個印尼都係佢御用場地
御用場地 唔撚知

以爲佢買個場翻黎自己租俾pjk

老泥spoon你係咁光明正大嘅

一早周圍開post講你speak up咗啦

鬼撚崇到呢

推到佢仆街

清理垃圾 人人有責
最撚憎人抄襲, 屌柒佢
Hi Pumpkin
你有咩證明到你唔係pkj
屌好大粒花生 係道互造
成個post到底仲有幾多分身
咦 咁有可能真係pkj特登踩佢場推佢去死 支劇劇情
記得Report 老泥呀
無佢咁勁買report 收咗個copycat ig皮
檢舉khengchan_
HI PKJ
敵人既敵人即係朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞