Youtube界表哥SPOON抄襲成癮!屌到出黎speak up為止!(2)

696 回覆
375 Like 7 Dislike
抄構圖嗰啲肯定係佢柒架啦,冇得拗,抵屌。但衫嗰啲,有啲係完全唔同款,只係同色,又真係有啲位係夾硬屈落去咁
唔係話佢啱呀!!本來抄人已經唔啱!
又係 不過佢成個ig用嘅顏色 同濾鏡都好似

唔知以為成個app得依幾個款可以用
一路睇一路呱呱笑
佢真係好柒呀
每日推幾推 推到個八婆仆街

清理垃圾 人人有責
推到佢變下個caca yu!!!!!
狙擊嘅同時 唔好唔記得report 佢呀

Pkj 快啲出嚟同spoon公開道歉啦
瘋狂推!!!!!!!!#
其實佢琴日係咁post 佢條YouTube 片叫人睇,係咪暗示啲人睇佢所謂嘅speak up 收皮啦 做乜唔post上ig呀?仲有未解釋其他嘢呀屌你
根本係挑戰絲打
都upload 咗咁撚耐 冇撚啦啦又放story叫人睇?
即係唔覺有自己有問題
YouTube IG又del又block
自己一個打飛機
唔想比啲pr公司知佢咁柒 唔再sponsor佢
所以靜雞雞發佈聲明
「御用」真係好撚好笑
佢真係當自己係公主啊?
條友真係有病架喎
中文差,英文又差
學咩人做content creator呀
其實有咩方法可以令到更多人知道佢啲衰嘢?叫人follow個copy Cat ig根本就唔係所有人知 而我哋喺佢度留言佢又會delete comment
推到佢上報
新帖留毛

睇完份聲明 我只總結刑佢內心應該係咁諗

睇完份聲明 我只總結佢內心應該係咁諗
最討厭係話自己出片慢
又唔見你啲廣告相/story出得慢
日日post十萬個廣告story
然後每個story都要講一次「嘩 thanks xxx」
加多句例牌行野「呢個好靚/想要好耐/好好用etc」
成個ig story就係充斥住呢啲垃圾廣告
睇見都眼火爆
現實應該再柒d
廣告都hea過人 無試色 無review 就咁 嘩好靚就完咗 佢究竟邊到有用心做呀

我地合併日期? cap圖都叫合併?
拿 呢啲就叫合併喇 咁鐘意做Tina呀嘛 我幫你p上去咪做到囉
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞