[波b馬心 誰是真金]NBA regular season討論區(52)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
放durant入去都已經唔係講pg啦
harden, westbrook定nash可以拗
我就覺得nash作用大過wb嘅
harden就視乎人馬先講到, 因為佢正職可以係sg
curry就係勇士個system
騎係唔用Love咋
生存到 同 只夠生存 係2樣野黎,我只係講佢可以生存到,但進一步到咩地步我係冇去諗,所以我就咁講一定生存到者
但d 華人fans 成日洗人fb 版
事實證明,占狗=智障

上面條友=人辦
MDA唔會砌到咁啦
推pacing應該唔會用lopez, amundson
同埋個時的mda仲堅持緊7人8人

Gentry有mda進攻味, 二陣連dudley又可以打陣地
咁點都係憎請mda個個多d
我淨係記得佢要gasol拉到出三分線
LIN最大問題係佢有既係遠超實力既關注度
個陣啲後備勁過MDA年代好多
體力問題
三少有兩個都有呢個問題
Kd都成日clutch time choke??
slim reaper個名點黎
個個foj黎架喎
[quote][quote][quote]

停唔停green都係死攻curry架啦,仲要係停一埸ja ma,關咩事? <<未傷未停嗰陣打到3-1,咁關curry守波咩事?
傷ai,bogut,傷病都係比賽一部份,何況騎都冇左love,唔係藉口黎<<所以咪話最後輸4-3有好多因素,唔係因為拎curry嚟打咯
game7係衰自己柒?柒咩?輸就話衰自己,所以唔計輸?咁贏左又點計?人地勇士自己班人都冇咁講啦,唔駛幫佢地搵藉口既<<睇咗波都知HB鳩流流啦,我係話輸湧自己柒,唔係話curry一個

另外上面條片已經講咗騎啲分點拎啦,唔使又quote多次啊?
唯獨WB可以3OT 仲出到力全速爆
一切又要由個死賤種唔續iso joe
賣1st round囉錢開始講起
者係去到邊緣既狀態 者係好似nike young咁 本身都係有得係nba打下,但自己個隊唔要佢之後 就搵唔到人去要佢 你話佢唔具備係nba搵食既條件咩?又唔係,只係冇球隊特別要佢既能力 因為好多替代品
唔好講了,隻賤種已經屌撚到口臭
體力
牙🐢>禾杜>登子
BBIQ相反
你都明啦,有能力係nba打波,唔代表佢一定生存到係nba,可以踢左佢之後,搵唔到人要,咁就從此消失,所以要生存到都好唔簡單
Clutch time垃圾個件叫LeChoke James
所以你咪明生存到其實都好唔簡單啦
咪玩,nash肯定唔係harden嗰皮

依家都有得嘈,今年po過埋就收唔同意嘅人皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞