[波b馬心 誰是真金]NBA regular season討論區(52)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
想問一下猢狗幾時死?
Btw 新個pack有當值抽
All in
kanter同圖告魯互屌
土佬做咗總統顧問
講得幾啱 鷹隊冇人睇我明
但係唔知點解明明個個波都未睇過就踩齊羊
好似隔離po咁 一講齊羊就好似等如垃圾咁

[NBA] 今年狀元艾頓係咪史上最無存在感既狀元?
https://lih.kg/cdtQqT
#4 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

佢最近嘅進步簡直係不撚得了
Collins傷完同佢分擔返進攻
少咗隔硬鳩射3分
啲命中率同數據都靚仔咗
bazemore同prince傷
仲要贏到波 帶隊10場贏6場

依啲垃圾po wfc
公海po你都理

唔係話日日睇波好威威

但嗰d好明顯係好日都唔睇一場

連火箭點解必續cp3都唔知,以為trade可以亂trade嗰啲嚟
抽埋抽埋過幾年就變垃圾
事實係大部分人就係呢啲唔睇波
人地講咩就信咩嘅人
我覺得trae有啲慘啫
個個對佢第一印象就係垃圾
一draft完就成日攞嚟同doncic比較
我覺得佢今季表現其實好過
wcj,jjj,bagley嗰啲
可能大家會同我睇法唔同
但係我覺得trae未至於同上面嗰幾個嘅待遇差咁遠
拍Spider-Man: home coming女主
所以klay著spiderman衫
之前睇過佢打波,會冇啦啦超遠3分起手,以為自己curry,但curry起手都冇佢咁唔合理,佢命中4成都冇,3分3成都冇,今年第一年當你未ready啦,下年再係咁既命中,好快88
佢最多高度就係去到conley,nash既高度,都係攻擊冇問題,但防守係硬傷,可以係人地身上拎20分,遇到攻擊型pg,係你身上拎返25分,依家nba要做到最頂尖既pg,係射術,傳波,防守都有,但要做到conley nash個種技術型pg,要好多年先會成熟,應該要28歲後啦,之後打多幾年又退化,腳步跟唔上
佢有一輪鳩到上場就起手三分
一上場就輸分倒水
輪垃圾個輪簡直係驚天動地地鳩唔係邊黎咁多LIN迷話咩俾LIN頭打仲好
呢輪黎計
一個合格正選PG咁囉
Ad:我想要一枚戒指,想知道在NBA奪冠的感覺
Conley 防守好好wor
係 我都知自己偏心佢 唔係好客觀討論到 上一輪係真係廢 係抵屌嘅 我淨係唔想大家淨係一路屌佢 想大家睇到佢嘅進步
nash 嘅高度,係mvp level
首先
要有人睇佢
湧士可以幫到你完夢
今日開始,4日3場鷹
想睇吹羊打成點,大把sample
Many say NBA teams that get more free throws usually earn it by playing more aggressively at rim/in paint.

So using % of a team's points scored in paint as one "aggression" metric:

#Rockets⁠ ⁠, w 34 FTAs, had 25.6% PITP, while #Nuggets, w 21 FTAs, had 51.3% PITP.

#DoesNotCompute
登子個啲係唔撚尋常囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞