[波b馬心 誰是真金]NBA regular season討論區(52)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
吹羊
Wiggins要打到五十碎
場場博 不了
除左我勇 在座各位都是垃圾
岩呀 所以依家要去到conley個高度仲要好長時間
最盡都係nash,但唔代表一定到到
你自曝其短
咪係,d人理解力好差
高度 代表個級數/成就 only
先第一年,就睇死佢最多得Conley/Nash level
都先唔講Nash=MVP Level
其實唔係想同你玩文字遊戲 不過見你咁樣
咁我都想形容下樓豬
樓豬最多級數都係去到加條蛇又夠打冇?,夫子咁上下,都係講野冇問題,但諗野on99咁
咁你會唔會覺得我形容緊你講野冇問題,但諗野on99咁?
nash唔係07年比horry同球證玩死,應該可以有一冠
當年隊太陽對jazz應該都係綽綽有餘
對騎應該都係4場橫掃
咩叫加條蛇
講我可以,但唔好拉樓豬落水,唔該!
邊有玩 我覺得你同樓豬係nba post入面係T0級數
冇睇過周星馳?
其實conley同nash係成就上既距離都差好撚遠
點講都好難拉到呢2件一齊講
垃圾雷霆又輸
都話type都唔同,根本講撚曬
老實講除非比人強行改造
否則齊羊都唔會變Conley個類

就咁睇都係行Nash同Curry條路
老實講以one and done黎講交緊15+7真心唔差

仲要考慮啲出手係shot selection差同鳩出手先拉到命中咁低
其實我有d懷疑如果依家再出個nash一模一樣既球員,仲可唔可以有同樣成就,以前nash個時代nba d pg仲味係好攻擊型,身體質素都唔夠依家個d黎,就算唔計依家westbrook , lillard呢d體能咁勁爆既pg,仲有irving, dlo , lowry 一大堆得手力高既pg,係依家既nba,好似nash咁仲有冇以前咁值錢呢?仲有nash既射術係頂級,young仲差好遠
正正經經討論返算啦,你係度玩人身攻擊,其實你先係最on99架樓豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞