M記職員:走完飲管個個客都直接問我攞真係好煩 經理:咁不如.....

480 回覆
3267 Like 18 Dislike
巴打咩叫變畫 打錯字?
做得好好啊屌
依家環保撚同耶撚一樣,仲用仲派等投訴落地獄啦
而家每次去都俾0.5買膠袋,紙袋長時間揸到手都痛
*變成 打錯字
關你撚事咩Michael Chan
摺埋彈開啦屌你老母臭閪祝你冚球剷仆街死
仲惡過耶撚同藍絲
揾人宣掦走condom , 食藥避孕 gay佬就直情走性愛

偽環保撚死全家 , 全家過唔到新年!
過到新年都全家男女老幼生癌死!
屌你老母環保撚,望乜撚野望,係講你呀!

睇佢個icon就知佢弱撚智
真係無撚分別,佢地唔用就認為人地用就係錯,最白痴嘅係佢地抱住要為下一代黎打飛機
不切實際既環保係病黎
睇精神病科啦你班環保撚
有冇人開返個唔走塑page追擊啲垃圾閪環保撚?
冇啊 真係已經到咗聽到都覺得煩嘅地步
冇話變到唔認同,係屌下班環保撚姐
唔知巴打有冇試過畀陌生人屌唔環保
買得多野冇袋加錢用個袋咋,真係會好激氣
真係仲慘過坐上批鬥關愛座
但係又唔會話買包飲管派嘅,
不過我有需要要用我咪用囉咁
ip都唔洗check
家下所謂推廣走塑都搞到咁反智
好難想像出年真係實施垃圾徵費時會搞到乜鬼樣
可能你誤會左,我都係話緊班環保撚見人唔認同佢個套就屌係過左火位,唔係話你

我支持環保但唔會做到啲環保撚咁痴線
大把人係為左跟潮流扮晒野做環保撚屌其他人,然後飲喜茶、珍珠奶茶又係用飲管。
環保撚咪撚出街食飯啦屌你老母
屋企食飯都咪撚用碗碟呀 製造個陣都製造好多污染物架屌你老母
呢班垃圾環保撚根本係為左上黎果個閪group呃like,多謝你支持環保呀,好叻叻呀 我屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞