M記職員:走完飲管個個客都直接問我攞真係好煩 經理:咁不如.....

480 回覆
3267 Like 18 Dislike
塑膠係石油副產品,你唔用飲筒最終d膠都會拎黎做其他野,一係直接燒左去。
咁點解要唔用
有用就要用
有需要
就係要用
點?
餵海龜
咁全香港都好堅持呢?
下次改埋標題話環保撚已贏
內容再加密比佢地打飛機
睇過大大小小環保post,最好笑既理論一定係環保撚屌人唔識供求
睇一次笑一次
港航或成最大環保公司
真係好on9 環保唔係唔好 但over咗搞到成件事勁反感
環乜撚野保 剩係識做少少扮代表佔道德高地 所以話香港人虛偽 你倒不如將注意力集中係塑膠回收同材質如何再利用 同埋加強公民意識 但點解唔做?難嘛又冇光環
正如女權撚日日吠 你睇中東d女人 狗黎 印度唔洗講 你唔起支軍隊解救?

下次啲阿爾蓋達扮環保撚帶把刀去恐怖襲擊點算
用得多水都唔環保 用手巾用多排又要洗
環保撚應該即刻死左佢
有無環保撚 grp睇下 想睇下佢地啲見解
有無人覺得啲環保撚 動保撚都係同一種人

我留意左 觀察左左好耐 都係同一類反社會人格 既癡線佬/婆

將好多小事放到無限大 誇大其詞 啲精力無掟曬
其實擺飲筒箱都係用嘅人先會攞咋嘛
關環保撚乜事
中出環保友唔戴袋
搭一程飛機排放既二氧化碳都唔知等於幾多萬支飲筒
搞走塑入面班人好撚反智
班環保撚都on9
環保係唔影響生活情況下去為地球付出呀!
屌你個閪成班柒頭擾民
天寒地凍唔用袋,徒手拎外賣汽車走?
你班環保撚office唔開冷氣架不嬲?
做愛不嬲唔帶套?

其實你死撚左去最環保♻️
環保撚浪費地球氧氣、排出過量二氧化碳、增加不必要資源呀柒頭皮
環保撚:就算我唔搭飛機,schedule果班機都會飛架啦
識一個環保撚,經常上電視但係唔記得名,真係用一杯仔水同毛巾去廁所……佢係用手指撩乾淨然後用杯水洗
遲早奶野,好撚多菌
咁愛環保其實係咪有錢分啊
可唔可以檢舉個page影響人心智啊
其實你都有啲問題
你係連登會員稱呼人地做連登仔 咁你又唔係連登仔係咩?返去個page同你啲教友傾環保囉
其實之前啲人已經做晒research啦 係你地自己扮睇唔到
惡過邪教啊你地
人地唔跟你就係魔鬼
我真係屌你老母 你要環保你既事
唔好迫9我跟你環保lol
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞