M記職員:走完飲管個個客都直接問我攞真係好煩 經理:咁不如.....

480 回覆
3267 Like 18 Dislike
環保撚忽撚完未,自己環保咪唔好攞lor屌你老母
香港人真係多對立面

私樓撚vs 公屋撚
正常人vs 環保撚
政府vs商業
圍村vs市區
...去第三世界國家啦你班所謂環保人 ,教佢地環保由細就要做,仲有呢 香港唔適合你呢一班人喺度 呢度太繁榮
btw, mce, kfc問左就有? 我以為開聲問都唔俾。。。?
不如開po將啲環保撚一個個咁鞭屍
屌你老母環保撚

祝所有環保撚新年全家仆街撞車死
好耐以前做過 通宵 每到凌晨就會有人清潔
正常個箱係乾淨 但唔係每個員工都咁有心
最後
咁我就係問你生產左又無法分解既膠飲管除左飲野、放係到唔用,仲有咩用途?
一齊檢舉環保撚個page
呢樣野真係香港人獨有
一開始咪講左…由啲堅持要用/未有環保諗法人既人去消耗。而唔係用你個種邏輯去繼續用囉…
大佬你連環保撚立場都唔知點同你討論
屌你老母死垃圾環保撚,成日自我感覺良好,你老母生得你出黎夠浪費地球資源啦,環保前環保後。濕尻m記又係攞黎賤,想慳飲管錢又想拎環保光環,抵畀客屌啦!
講左我唔係環保撚,只係因應你個邏輯指出有問題 算啦,我無野再講了
岩岩先睇到個m記妹 人地問佢拎飲管佢閪口閪面好唔情願 咪又係要比

十足d雞又要閪面都係要mark開個閪比人屌
根本咩事都好,凡係會有轉變嘅嘢一刀切就會出事,冇代替方案就更白痴,班環保撚依家仲淨係會拎會食死啲動物呢點嚟講,你試下冇飲管飲奶昔啊,最好個個飲到有牙齒敏感啊

強烈希望全港台式飲品店舖全面走飲管
順便執撚晒啲濕鳩黑糖奶佢
BBQ場都應該執晒佢 燒炭真係好大污染

順便想問環保撚啲女人係咪唔會用mask?
乳霜同化妝品嗰啲對海洋
環境生態都好大影響㗎喎

本身我都唔介意環保,仲係偏向支持嘅
就係呢班on9搞到我今日聽到環保都要屌下佢地老母

你唔用就你自己唔好用
你可以勸人唔用,但你如果逼人唔用
人地用你仲屌人嘅話,咁唔好意思
我就一定用硬

你地同耶撚冇咩分別咋
差左你搞到我日常生活,耶撚冇咋

以後用飲管加五毫子囉得未
正常人都知環保撚立場有幾cls
部分應同,意念都無得迫人接受,最多宣揚開去,等多啲人知同去思考岩定錯

但變畫唔認同就係錯,要屌既,真係過左火位
屌你老母 我聽日就買袋飲管係海邊唔小心比風吹落去
環保撚立場係環保仲要過衛生健康
好心依班人去驗下腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞