M記職員:走完飲管個個客都直接問我攞真係好煩 經理:咁不如.....

480 回覆
3267 Like 18 Dislike
由佢啦 做得環保撚就想管人嫁啦 想拎光環
唔係全世界唔用點撚樣無需求?最多都係下降姐 點撚樣無需求?
其實佢都唔會真係買
賣家已發貨
真膠假膠都唔識分 真係唔識同弱智溝通 同你講野真係好撚辛苦
支持 去街派
呢個咪就係「無需求就無供應」既邏輯,仲成碌鳩咁係度嘈

無唔係代表100%無呀柒頭
要環保根本就唔應該食m記
正如你要健康都唔會食m記一樣
本身快餐廳就係極唔環保/健康既食肆
環保撚唔撚識野架啦
其實膠只係石油副產品
就算唔整膠飲管,都會用黎整其他膠製品
唔用黎整膠都只會變垃圾
真係咁撚環保就唔好用石油
知唔知代表咩?所以車船飛機相關既野都唔用得
唔好搭車,唔好食船運既野,唔好去旅行
仲有,用電既燃料都係要用油行既交易工具先黎到香港
唔撚好用電啦柒頭
環保撚唔應該生存 又要環保又要用緊地球資源 成件事矛盾嘅
你連環保撚立場係乜都唔知 費撚事同你嘈 睇你俾人圍屌仲過癮
啲m記員工應該直接倒啲薯條、包同汽水落個餐盤到比佢地
同佢講句已經走晒啲包裝,淨底既自己執
佢地想拎光環姐 比人聽自己好型 同mk一樣
水淨化咪一樣唔環保
環保撚最鐘意雙重標準 坐住飛機話支持環保 呃夠like 跟到風就得 話撚知你
屌做咩講事實出黎,環保撚會車電船都唔比我用架
哎呀 你好撚煩啊 依加唔係話點做到全世界都唔用啊
全世界都啊係無可能嫁 我唔係環保撚啊你咪撚屌我啦

依加係講緊你話啲野無人用都有廠既on9論題啊
你碌上去睇下自己講撚左啲乜撚野偉論先啦

我唔係想屌你啊 但係你講野真係離晒罩啊
有一秒懷疑你係咪假膠 真係唔想陪你鳩噏
環保撚呢 出黎解下話先啦 咁快縮曬入老母個肚啦
3年唔去旅行唔開冷氣唔食肉唔買新衫新褲新鞋素顏唔用化妝品就真正支持環保啦
係啦係啦 你岩你岩 你講野100%岩啦 嚇撚死人啦
香港換新身份證咪又係用膠整 唔屌特衰政府?
on9 塑膠本身就係石油副產物黎
除非人類可以100%完全唔用石油
唔係嘅話塑膠製品只會繼續不斷生產
而且唔見得有其他物料可以做到塑膠咁萬能
仲有塑膠製品未發明之前嗰堆石油副產物只係垃圾
唔拎去整膠都係燒撚曬佢對環境嘅破壞都係極大
塑膠本身係科學家嘔心瀝血嘅廢物利用嘅成果
比班垃圾環保撚講到唔應該存在咁真係吹脹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞