[Uaena] IU 討論區 (28) - 2019 New Year's Greetings from IU

1001 回覆
22 Like 7 Dislike
巴打你出埋個腎嚟做飯,高山仰止之情,油然而生...
巴打係上網訂定喺韓國買?
仲有冇咩週邊送?
係IG搵到代購 本身有FD係韓國讀書 叫佢買可以平D
但係佢返左香港
1月好似出左好多週邊送 又file又暖包又剩
我12月買所以乜春都無
1月買好似都要特定web store先有野送 gmarket都冇暖包個啲,不過好似有fans meeting卷抽
得閒拎幾粒出黎咬 食到過期都未食完
都唔知爆幾多盒先抽到FM
加加埋埋可能都貴過機票錢
仲未計洗腎既錢
其實佢做咩成日潛水
佢啲錢都賺到洗唔哂啦
退休mode得閒唱下歌派下糧俾你班友吊下鹽水,之後繼續退休mode
基本上娘娘依家做嘢都係為興趣,因為佢
真係好鍾意唱歌架
應該都有好多行程 不過唔公開姐
同埋岩岩完左tour放下假都好正常
平時又錄歌又出活動又拍廣告又拍戲拍劇 做死人咩

之前10週年週邊買左件連帽外套
Hi auntie買錯左XL碼 勁大件 件衫長到落大髀
當大褸著算
娘娘都成日著oversize衛衣架啦 跟佢style
著完就似iu
想買 但幾貴

東涌好多啊
得韓國場先有
原價都港紙300幾差唔多400
不過有愛幾錢都覺得值
我見子夜家有得賣 想屌
夜子
https://drive.google.com/open?id=1MBqVHHoyqPrq1Ae-JHGmJxIbQvRwQn3R

https://drive.google.com/open?id=1unoFjLLI3ay9015JqlitlFQ_T1TrUhoB

返工無聊得濟整左2套IU既whatsapp sticker
大家賞面既可以自己download黎用

首先要有WSTICK呢個app
之後再係手機google drive 開上面2個檔

複製至WSTICK
跟住開app應該就顯示到
再用WSTICK放落whatsapp就可以用

暫時整住咁多先 得閒再update
師兄 我愛你
最近又係咁聽返夜信,原來出咗就快兩年
仲以為係舊年出
娘娘捨得出碟未,希望今年有新碟
唔係話要做大音樂口手
要求唔好咁高啦 出隻 Single 都好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞