[Uaena] IU 討論區 (28) - 2019 New Year's Greetings from IU

1001 回覆
22 Like 7 Dislike

Uaena送嘅野

娘娘真係好照顧班後輩…
響官方FB都見到,好多相...
原來係佢
我有聽呢班友翻唱
其實係咩地方嚟
個架步...諗起之前張敬軒拎幾千個整studio嗰單。師太呢個場唔肯定有無咁貴,但如果認真少少整,去到買入價三成至五成都唔出奇。咁計佢就算拎去cash in都只係打和。
左上角隻Pippa Pig應該就係早兩三年皇室堡嗰次...
D圖既風格好似instagram果個專畫IU既人
個架步...諗起之前張敬軒拎幾千個整studio嗰單。師太呢個場唔肯定有無咁貴,但如果認真少少整,去到買入價三成至五成都唔出奇。咁計佢就算拎去cash in都只係打和。

陰謀d講句…
今次呢單嘢可能又有人想搞收購要放d料出黎先…
實係啲商家佬想收地攞新聞炒作
娘娘擺明攞黎工作室自用
話娘娘用黎炒地真係笑出黎
IU To Take Legal Action Against Investment Fraud Rumors

We are collecting evidence quickly through the emails that fans sent us today about various online rumors and malicious comments. In order to protect our artist from defamation of character and false rumors, we will take a strong legal stance on this.

https://www.soompi.com/article/1289003wpp/iu-take-legal-action-investment-fraud-rumors

啱啦… 告9班人啦…
原來netflix有dream high睇
初頭有一下諗,是咪又係Kakao啲老細玩嘢...不過按理佢哋唔會豬到中晒阿寶講嗰句(啩)。
真係又黎多次既話就算幾有義氣都要跳槽
Hello stupid id
呢樣似...撞手神畀師太扑中,捷足先登重大裝修自用full set studio變咗「釘」,有啲人條氣唔順就搞Q佢,其實都幾typical...
班韓國網民個腦係咪從小開始灌水 就算真係買塊地來投資咁又點 自由市場自由買賣,又唔係總統,買塊地都要同全世界交代清楚個用途
亂咁走要個保鏢捉佢
韓場fans係咪唔會衝出去, 全部坐定定
見d保安都好放心比佢自己行
呢樣似...撞手神畀師太扑中,捷足先登重大裝修自用full set studio變咗「釘」,有啲人條氣唔順就搞Q佢,其實都幾typical...

Kakao 大把錢去告9佢地啦,使驚咩!
重點... 如果唔係kakao 自己玩嘢既話....
又黎亂咁行....
前日果場我見啲人都好乖唔會沖出去 好守規矩
娘娘後面果排都無野攔住
保鏢:唉,又...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞