[Uaena] IU 討論區 (28) - 2019 New Year's Greetings from IU

1001 回覆
22 Like 7 Dislike
另外我見佢好似話又有啲鏡呀暖包呀個啲野係咪都係抽?
我有無miss左 娘娘最後一集running man 係2013年

旺角仲有
PTT有人整咗個IU 10年綜藝大整合,可以睇下
https://www.ptt.cc/bbs/IU/M.1546091685.A.4CB.html
Thanks bro
旺角邊間
Marketplace 朗豪坊
呢隻好似全線惠康都有
之前有幾個巴打喺唔同區嘅惠康都買到 (包括我)
Gmarket 既話就無暖包抽 如果想要暖包wemakeprice 度買就一定送暖包
Oh...
BTW岩岩睇FB台站今日買好似又有新野送
唔知抽呢D見面會,
因為見到面都唔知有乜好講,
見面會其實係指排隊握手俾碟佢簽名個隻定係喺個hall入面聽佢講下野唱下歌個隻?
見面會即係 fan meeting啦
坐喺度聽佢9up幾句介紹下隻朱古力有幾咁好食宣傳下…
之後就玩下遊戲唱下歌咁啦
岩岩睇緊大叔第一集 已經覺得佢好慘
頂住呀巴打 仲有排喊呀
同我一樣
巴打去到中段開始準備多啲紙巾
睇到第13集,IU成套劇係咁跑
可唔可以放條link出黎,佢全部韓文我唔識睇
http://gsearch.gmarket.co.kr/Listview/Search?keyword=%EA%B0%80%EB%82%98%20%EC%95%84%EC%9D%B4%EC%9C%A0%20
個網可以轉英文/殘中架

定你係想要wemakeprice條link?呢個網就好似冇英文版
岩岩又睇下iutv 棉花糖軍團退出係點解
wemakeprice 啊唔該
呢句真 我同佢同年都覺得老了
入到去應該係揀第2定第3 個option?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞