Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 24 ) 十周年 S"10" !!!

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
如果旗艦機嘅升級會快少少就更好
全球用自家U咪快
香港跟大陸有排等
旗艦機嚟計
半年真係有啲慢

不過 samsung 呢兩年啲更新都算足嘅
有遲無漏
同埋安全更新好少慢太多
https://youtu.be/emXDy4fvaME
有冇人用緊呢個 samsung one ui
岩岩出左note9 想試下 個介面幾靚
係咪好似有beta 版
有冇得唔整走mon 貼 我個塊係uv貼 二百幾蚊 同埋會唔會洗機
cmhk邊間仲有s9
行好多間都冇貨
btw 有冇巴打知yahoo廣告個domain係咩
上連登成日見到雅虎贊助廣告
等31號中移動搶機
聽聞換電又好,整機又好,都係難逃一洗
因為驚責任問題,到時 blame 佢哋整唔見你啲資料

不過我寧願簽張紙話唔好理 data,我會 back up,但亦都拜托唔好洗機,
因為為因整機又要 backup & restore 好麻煩
有無巴打知 邊到出note9最抵
而家兇宅trade in有$500優惠

推薦號碼: 3WM8XE

由2018年10月30日起至12月31日,只要加入Smart Octopus於你新建立的Samsung Pay,並於以下活動連結輸入此推薦號碼,完成後可獲得HK$100八達通增值額獎賞
s8用唔到個nfc

如果壞nfc係咪連電換先整到
而家最好用既 adblock 係邊隻, notsabs?
我本身用緊 adclear
但最近 block 唔到 lihkg 個 yahoo 提供的廣告
想睇下有冇其他 choice
可以同佢講吓想留返張貼,可能會keep到,但機就一定要洗,backup啦
想買個透明殼
可以露返原本隻色
但又驚好快黃,有咩推介?
sabs我覺得係最好
但係好似收咗皮
因為被Samsung搞到用唔到條key

得返Adhell
可以睇返上面cm
跟機果個
如果cmhk買note9白色 ,係咪 $4998有埋六百蚊 smart octopus 回贈同埋無綫耳機??

a8s 藍色 幾靚
S8/s8+ android 9.0 one ui beta已出,高通版可以down嚟試
有冇link
咦咁要試下先 thanks bro
有貨就係,但你幾難搵到間有貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞