Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 24 ) 十周年 S"10" !!!

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
等下月s10
想問呢個係咩app? thx
a7用唔到smart octopus 呢

有冇人試過用samsung trade up apps? 當價錢同真人嚟收機 應該唔會差好遠?
我呢部係S7E
咁仲收到千一蚊算係咁
查一查又係喎
明明有nfc又用唔到samsung pay同smart octopus
佢個 nfc 淨係可以 read 到野
查下八達通餘額就得
老實講,不如放上黎益下巴打
你有興趣?
寄到去佢到,會話你燒印,只得3xx
等新機定出note好?
記得拍片影相。發夢時試過間野好狗,最少壓你一半價。回收過程超on9, 叫順豐收,但無特別同順豐sign contract。仲要你暪順豐寄既唔係電子野。如果唔係,順豐會因你係電子野收charge。部野去到佢地到完全唔講原因話你部機有咩事,就咁話有defect 扣你最少一半,仲想要個客用寄件人名義claim 順豐保險,可能用黎做下補貼下又賺下一筆。我發夢時部機係非常靚仔,長期用套。

不過以上係發夢見過,我諗現實唔會咁掛
[i
98%
eprice標題 真係寫清楚的 嚇死人咩

我係咪好過份 叉差350次得番86.5%命
新版 android os
仲有無 dual apps 玩?

dual whatsapp , wechat 正常嗎

好多年無買三星機 , 請教下

唔該曬師兄,咁都幾9,
我硬係覺得呢個app準極有限
cycles 得百幾次已經得返90% health
依家出a8star ok唔ok?
$28xx
想出note 9,百老匯用HSBC食8%抵定cmhk出機抵D?

用緊3台
最近8仔有啲問題。
搭地鐵出閘拍咗,note9有顯示成功收錢,但個閘出紅色交叉,出咩字就唔記得了。要去cs比部機佢check, 佢就比張出閘飛我出閘,已經試過兩次。
諗住可能同地鐵個閘有關,但尋日搭小巴都係咁,佢部機冇反應但note9顯示成功,唯有用另一張比。
諗過比部機個司機睇,但又覺得都係冇用。以後搭小巴都係用實體卡
去台出應該平 d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞