Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 24 ) 十周年 S"10" !!!

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
影相拍片應該就唔會太大分別
note 9係大電同埋有得揀512GB
cmhk邊度有3000 s9+
s8+問題用咗一年左右 個通話喇叭 變到好細聲 點都教唔大 我上網睇啲人話 呢個位濕過水就好易壞 有冇巴打有呢個情況出現
山竹嗰次我攞過部s8祼機去拍10號風球,喇叭入曬水都冇事

清部n2 咩狀態
個mom開始識自己鳩喐
真係好期待S10
855+3D TOUCH ID+10GB RAM+WIDE LENS+ONE UI
S2之後跟住就轉左做idog
今次真係好期待 好大機會換返三叔
note9拍片可以去到60fps
note8得30fps
用aida64 check 充到滿100%只去到3072mah 唔會叉足3500mah
s7eage有 粉紅死線係唔係已經玩完, 整唔返加放出去唔值錢?
老實講
而家用s9確實係比之前容易攰
唔知係咪真係關事
我見德國都有

啱啱轉三叔…港行多數搞到幾時先roll out 到?
香港跟內地 今日24號 遲極兩三個禮拜
price.com
記得問清楚有無香港代理貼紙
有啲舖聲稱行貨但係冇貼紙 唔好買
買嗰陣check imei同入工程模式試機

Samsung pay code:5BWB0E
試過用防毒但好食電
如果無root又唔down可疑file嘅
個人覺得唔值得去裝
依家新嘅Android機RAM management進步左
裝咗改善都唔明顯
Samsung pay code:5BWB0E
有冇app可以俾我畫畫save做png
驚就放落knox文件夾📁雙重隔離唔怕
有無人WhatsApp sticker 每次開都要load 十幾秒 用到抆 s8+
可唔可以教我點試機
我驚買到舊機
s8,冇
Thanks. 請問你嘅setting係點嘅呢?裝咗但影出嚟會變綠色。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞