Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 24 ) 十周年 S"10" !!!

1001 回覆
18 Like 10 Dislike

相機自動zoom in 個陣feel到機背相機位微震之後畫面有d玄幻 係咩問題
thanks
可惜都係擺唔曬啲lists
note 9??
Note 9又有更新
似係鏡頭有問題
之前都有人出現同樣問題
有冇人開相機同影相lag到仆街

又比人抄
有冇巴打知UV玻璃貼邊到黐好? 1百幾蚊左右
work呀 但有時要重開app
拎去三星整,拎正本收據,二個鐘搞掂,會無左mon貼,一直唔理會震得愈來愈大聲
如果要1xx price.com搵下 深水埗好似有

高質少少嘅二百幾可以揀whitestone dome
或者深水埗黃金/高登好似都有gorilla glass嘅UV貼
用咗2個月都冇刮痕

samsung pay code: 5BWB0E
THX巴打,whitestone dome用左3個月裂左 一開頭係幾好 但用耐左又唔係好覺值呢個價 gorilla glass黐埋大概幾錢到?
APP/MOD XDA出品 Navigation Gesture
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xda.nobar
手勢操作 可以隱藏導航鍵
免root ADB畀permission就用到

用咗個幾月整體算stable
有興趣可以試下

samsung pay 推薦code:5BWB0E
之前ssp問咗幾間都係around23x-25x
我試咗幾間嘅sample
最尾買咗款made in japan康寧玻璃嘅
手感都唔錯 r下水吹仲有少少折
求地址
行下啦 唔想做打手 況且每個人感覺唔同
不妨花少少時間打個圈搵最適合自己嘅

老豆部A5 2016仲有得派
咁我去深水步走轉
pie 都嚟緊仲只係升 Nougat
都好過無嘅
note9 影相開左動態相片但播時無聲係咪無得搞
之前已經換左次鏡頭 又要整了
快d整,相機問題
推薦號碼: 3WM8XE

由2018年10月30日起至12月31日,只要加入Smart Octopus於你新建立的Samsung Pay,並於以下活動連結輸入此推薦號碼,完成後可獲得HK$100八達通增值額獎賞

對比其他廠肯定冇更新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞