Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 24 ) 十周年 S"10" !!!

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
咁呢 d 野都係睇運
無話絕對既
上網睇過話會刷港rom
但錶有冇得刷rom而令到佢可以係香港用到samsung pay?
你買水貨?
想買行貨用samsung pay
怕佢揾水貨扮行貨
點解要係嗰到買?
想問下 s6 edge plus 冇得裝smart octopus
買s9 note 9 係咪冇得回果600蚊
個價平6,7百
上個星期四買 屌佢咩 有冇得退差價㗎

想問下 點解我smart octopus 用唔到samsung pay 增值 試左好多次都係咁 但用samsung pay 買野就得
note 9 同 S9+ 個相機係咪一樣??
BT 版的話, 出面細舖行貨都係21xx

我就寧可俾多100, 肯定係行貨先
一樣
其實而家有冇邊間細舖穩陣?
領域佢聲稱係進口價,都有1年保養(當然唔係samsung)
我月頭係英京買左 so far無問題
華仁英京呢啲應該冇咩問題
攞唔攞到$600同你之前用咩機冇關係㗎
你喺新機開咗smart octopus就會有
係咪喺新機 即開即有?
i mean 即開 即有smart octopus
有2種可以揀
一係直接喺samsung pay整張虛擬卡
(但係要入咗信用卡先)
一係就入張實體八達通落去
但係本來張實體卡就會廢咗用唔到
thanks
岩岩買左note 9 比呀媽,想買埋Mon 貼先比佢用
有冇人share 下淘寶
電訊數碼
會員上台超激賞價 = 新客上台/現有客戶
MangoMall 會員上台超激賞價 = 上台超激賞價再洞 200
即時 join 埋佢個 mangomall 就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞